Загальний > Велосипедний гумор

Різне

<< < (63/138) > >>

wuwuzange:

--- Цитата: teodor4ik від 15.06.2009, 15:41:30 ---моя плакаль...

сьогодня зранку їду на роботу, нікому не мішаю... проїхав кільце попри текстильника... доїжжаю до зупинки, дивлюсь який-та мудель, толі вкурений, толі чого обожравшийся якто странно себе поводить... точно як пес який готуються рванути за ровером, я ше не встиг переварити цей бред, як цей олень внатурі зривається і вилітає на проїжжу частину (я перед тим на інстинкті відїхав подалі від тротуару)... І ВНАТУРІ БІЖИТЬ за мною... я о**їв!!! причому в глазах його агессії аж ніяк не світилось, було явно видно бажання просто догнати.. не добігши дета метру він махнув ногою (тіпа копнути) чим і вивів сам себе з рівноваги шо його і зупинило... я канешна повернувся і висказав з безпечної відстані все що подумав про ситуацію.. але мені шото не дуже полегшало... досих пір думаю ШО ЄТА БЫЛО... Може когось ще атакували бешені пацики?

--- End quote ---
ГОПстоп  :D  >:(

teodor4ik:

--- Цитата: wuwuzange від 15.06.2009, 16:40:27 ---ГОПстоп  :D  >:(

--- End quote ---
не... еразел мені все пояснив... я був на червоному ровері, в червоній футболці і з червоним рюкзаком... вот БИК і кинувся *hurray*

Віталько:

--- Цитата: teodor4ik від 15.06.2009, 19:12:14 ---не... еразел мені все пояснив... я був на червоному ровері, в червоній футболці і з червоним рюкзаком... вот БИК і кинувся *hurray*

--- End quote ---

Знов наїзд на еразела, але - бики мають чорно-білий зір :)

teodor4ik:

--- Цитата: Віталько від 15.06.2009, 22:15:17 ---Знов наїзд на еразела, але - бики мають чорно-білий зір :)

--- End quote ---
не то наїзд на мене... еразел просто уточнив шо червоний то мій основний раскрас.... про то хто всежтаки атакував то моя ідея...

я так подумав... може в нього ровер сперли?.. похожий... вот він і рішив шо то його? тагда я би тож так рванув..

Andrizzio:

--- Цитата: teodor4ik від 15.06.2009, 22:53:16 ---
я так подумав... може в нього ровер сперли?.. похожий... вот він і рішив шо то його?
--- End quote ---

ГИИИ, а може то ти колись в нього і спер ровер  :D :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version