Загальний > Велосипедний гумор

Різне

<< < (56/138) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 23.04.2009, 12:23:22 ---Ну власне тому мені і страшно було коли читав - бо уявив як то воно )). Одного разу втратив пильність на спуску і руль "крутнуло" - то так тепло стало по всьому тілу і Богородиця явилась :).

--- End quote ---

воце так напор.... ти перед тим певне довго не зупинявся на 2 хвилинки...

Erazel I-st:
Та ні, думаю тепло йому стало не від того що "кран потік"  :D, просто приготувався до світлого вознесіння на небеса  :)

Sonce:
Гонки на велоколісницях у Римі

xlibes:

--- Цитата: teodor4ik від 23.04.2009, 12:19:55 ---нажаль часу не мав шоб в усіх подробицях передати переживання учасників.. а формат форуму не дозволяє передати 90% того що при цьому говорилося... а ти собі просто уяви як тоді мені було страшно...

--- End quote ---

Ну от власне, якщо формат форуму не дозволяє, то можна оформити у цікаве оповідання і помістити на головну Шприхи.
Файно написано, бо саспенс дійсно із перших слів хапає.

У самого бували такі моменти від яких потім тіло завмирало і дихання забирало.

Дописано : 28.04.2009, 21:11:02
--- Цитата: Sonce від 28.04.2009, 12:25:10 ---Гонки на велоколісницях у Римі

--- End quote ---

От такого веселого дуреньства у нас бракує.
Тре щось і собі скумекати і з часом трансформувати у якийсь фестиваль.

Бо у Тернополі якось мало різноманітних фестивальних заходів і перформансів.

Він взагалі за цим показником не рівняєть до Львова і Кам"янця.

А на велосипедну тематику - то взагалі би було кльово.

Erazel I-st:
Дня два назад мой брат достал и собрал старый велик, мол кататься ему захотелось...а я, а что я, я тоже захотел прокатиться! Лучше бы я этого не делал ибо мой КРИВОРУКИЙ братец...ладно, всё по порядку. Итак я сел на велик и довольный нарезал круги вокруг дома. Наскучило, и я решил сгонять до ларька за пивком (ларёк стоит на довольно оживлённом перекрёстке) Значится переезжаю я дорожку, покупаю пиво, поворачиваю назад еду..захотелось экстрима, блин! Дай думаю на "козла" встану, и встал! Переднее колесо вылетило и укатилось по направлению к едущим машинам, пока оно катилось я разбил пиво, себя разбил где только можно. Одна машина врезалась в колесо, которое незамедлительно улетело метров эдак на двадцать да ищё и в колючие кусты. Пока я пытался прийти в себя, ко мне подошёл водитель и врезал мне промеж глаз и ушёл. Вот такой не фарт!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version