Загальний > Велосипедний гумор

Різне

<< < (55/138) > >>

Erazel I-st:
о нарушениях велосепедистов

ddd[гость]

Специально старался, в зоне знака 30, перед гайцами с радаром, 45 выкрутил............. пофиг, сцуки, я так старался.

__________________________________________________________________________________________________________

народ, а давайте так теж зафлешмобимо? Найдемо де стоїть знак "30" і толпою проїдемо з швидкістю під 40 км/год.  :D

teodor4ik:
вам би поржати.... а я в составі группи з 4х придурків екіпірованих "уралом(україною)" в Гусятині з горки їхав... Бойовий порядок: ваділа - там де має бути, придурок №2 - багажнік, придурок №3 - руль, придурок №4(я) - рама...

хороша була горка... крута і довга... і знак 40... по тому шо ми народ досить шустро обзаняли прикинув шо літіли ми добре поза 60... чого так? якшо хто катав "Україну" знає яка там система тормозів... вона там при найменшій спробі тормознути на такій массі і швидкості просто розлетиться на куски і вклинить... тому про них просто забули...

Йа так давно не мандражив... особливо коли МУДАК на зілі висунув морду на дорогу... ше 1 уточнення... при 4х пасажирах вел особо не положиш... а при нагруженому рулі його особливо і не повернеш... а якшо і повернеш, то просто полетиш бо 1 ваділа не компенсує відцентрової сили при такій массі і швидкості... кароч нас спасло шо ваділа зассяв і троха дав назад, ми троха посунулись і вилетіли на зустрічку... аум шо там нікого не було...

але добре все шо добре скінчається... ми коли гора скінчилась накатом по рівному ше дета з кілометр пролетіли... і вже коли ровер став .... чувак сидівший на багажніку відпав разом з ним... во би було весело якби то сталось на 2-3 хв. раніше...

bhagavan:
teodor4ik - винзнаний майстер "саспенсу" - Хічкок відпочиває. Я коли читав, то було реально страшно :).

teodor4ik:
нажаль часу не мав шоб в усіх подробицях передати переживання учасників.. а формат форуму не дозволяє передати 90% того що при цьому говорилося... а ти собі просто уяви як тоді мені було страшно...

bhagavan:
Ну власне тому мені і страшно було коли читав - бо уявив як то воно )). Одного разу втратив пильність на спуску і руль "крутнуло" - то так тепло стало по всьому тілу і Богородиця явилась :).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version