Загальний > Велосипедний гумор

Різне

<< < (32/138) > >>

Erazel I-st:
с Википедии: "Байкеры (англ. biker) — любители и поклонники велосипедов. В отличие от обычных велосипедистов, у байкеров велосипед является несъемной частью жопы."

Andy:

Нова модель  :D

bhagavan:

--- Цитата: erazel від 01.07.2008, 13:27:36 ---с Википедии: "Байкеры (англ. biker) — любители и поклонники велосипедов. В отличие от обычных велосипедистов, у байкеров велосипед является несъемной частью жопы."

--- End quote ---

Глянув тіки шо у вікіпедію - це один зі зразків вандалізму, до того ж зміни було зроблено сьогодні. Думаю вандалів забанять а текст виправлять і буде так як було ".... является частью образа жизни. Характерным также является объединение с единомышленниками на основе этого образа жизни. . "

Те, що еразел так швидко про це дізнався, свідчить або про йог опричетність або про якийсь мгнетизм  на рівні Бетмена або Іво Бобула, яких теж притягує зло.

Erazel I-st:
Та ні. То на БАШі надибав. Але там було про мотоциклістів. Я й переробив на велосипедистів бо по перше ми велосипедисти, і розділ гумору у нас профільний. А по друге вважаю що "байк" це перш за все велосипед, а мотоцикл то "мотобайк". Ось так, а до акту вандалізму на вікіпедії я не причетний  ;).

Zombie [Coffe]:
Твоэ щастя. А то Ромко вже за твою голову збирався мені подарувати цепомийку, ( я її вже тиждень її йому повертаю) :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version