кароч, я напишу шось типа звіту)
на 18 з хвилинами я прикотив на театральний майдан на старт "100 за 24" - брав участь мій хороший друг.
супроводжував супермарафонців до Озерної, а в 21 годині різко покотив назад на 22:00 на нічну покотеньку.
не знаю скільки наїздив з 18 до 22, а загальний кілометраж в мене на ранок сьогодні був 73 км.
на покотеньку назбиралось 14 осіб - знаю точно, бо я гроші на сардельки збирав
були всі хто був минулого разу, тільки двоє були без велів, отже вони не іздили.
після дуже гучних криків, коли ніхто нікого не слухав, дійшли угоди скинутися по 10 грн на сардельки, а пиво/сік/воду/водку кожен собі купував особисто відповідно до власних потреб.
після закупівлі продуктів поїхали через Новий світ на ставки, причому дорогу знав тільки один.
особливо всім сподобалося їхати через калабані по лісі вздовж залізниці, я на жаль скомкав процес - після першого падіння просто йшов пішки, доки багнюка не скінчилася.
коли виїхали на об"їзну, Еразель підтягнув ще кількох людей с канала і загальна кількість учасників мені понині не відома.
як би не було, дотяглися до ставків біля виїзду на львівську трасу, там є місце з столом і дахом над ним, посмажили сардельки, спожили напої і по третій ночі народ поїхав по домах.
Але не всі ;)
а далі було ще цікавіше
я зробив кави, ми її попили і я вирішив поплавити на кострі пластикові пляшки, аби не забруднювати ними середовище.
звичайно, що розуму мені як завжди забракувало і я обпалював на вогні ЗАКОРКОВАНУ порожню пляшку.
відповідно до об"єктивних законів природи пляшка вибухнула, мене вибухової хвилею розпластало по землі.
після того я вже сміття не став палити, а вирішив погодувати риб хлібом, що залишився.
в процесі донесення хліба до води я послизнувся і впав в калабаню.
по показаннях очевидців, зі сторони це нагадувало як жук перевернутий на спину намагається виповзти з багнюки...
воду з кросовок повиливав, одяг спільними зусиллями повіджимали і рушили додому.
коли вже почало підійматися сонечко, я запостив фоти і поїхав на Театральний майдан на старт/фініш "100 за 24".
проїзжаючи біля цілодобового магазину "Обрій" на зупинці нижче ТНЕУ я почув, як мене хтось гукає.
останні фото про то, що було далі.
під "Обрієм" стояли останні шість бійців (один на ім"я Таня) і поправлялися пивом.
потім ми поїхали на дамбу зустрічати схід сонця, потім на острів на став і нарешті приїхали до Драмтеатру.
там ми пили каву і спілкувалися з Віталіком Вінтажем, який всю ніч супроводжував перших трьох лідерів супермарафону на велосипеді.
на моїй памяті фінішували перші марафонці, десь о пів-девятої ранку я поїхав додому спати, а біля театру лишилася остання четвірка учасників нічної покотеньки, які твердо вирішили відтягтися по повній програмі