Загальний > Справжні велосипедисти

Перша аварія ))))

<< < (7/8) > >>

Erazel I-st:
ну так не про кожну яму ми знаємо. От хлопці і спорять що робити якщо РАПТОВО помітив яму.
 Особисто я просто тисну на два гальма якщо бачу що встигну тормознути. Якщо яма не надто велика і часу/відстані тормозити нема то просто висмикую велосипел уверх в надії що перелечу через яму, або як мінімум несильно задіну краї.

Oleg:
Прочитав тему, ось і захотілося написати свій сьогоднішній інцидент.
Коротше їду собі спокійно 2 год. тому згори по Бережанській біля ТНЕУ по головній дорозі зі швидкістю 45 км/год, а тут напроти вискакує бус... повертає на Кривоноса, я по гальмах, а мене то несе прямо на буса, приготувався (згрупувався;) до удару, але дивом обминув, допомогло те, що він додав газу..., я ще несуся на всіх парах, а відразу за бусом джип... Блінннн, добре, що все обійшлося і вдалося за цих пару секунд зреагувати і уникнути зіткнення. Всі позупинялися, оглянулися баранячими очима один на одного, зрозуміли що всім дуже пощастило і роз’їхалися.

Особисто я себе відчув людиною невидимкою, хоч і їхав в яскраво жовтій футболці! Також вкотре переконався, що на укр. дорогах велосипедистів не вважають за учасників руху!  :(

seryk:
гм, і я люблю по тій дорозі розігнатися добряче, вчора теж там іхав , але мабуть треба бути більш обережним, бо на такій швидкості влетіти в бус мало не покажеться

Oleg:
після вчорашнього випадку задумався над велошоломом, бо в разі гіршого розвитку подій наврядчи мені б допоміг кепчик. Також було б добре мати на ровері звуковий сигнал десь так на 120 дБ
http://www.vinbike.com.ua/content/view/78/1/

Антон Одобецький:
Біля Маяка взагалі дуже небезпечне місце. Я особисто минулого року влетів в одну панянку, яка завертала на вул. Якемчука. Наслідок - повністю знищена гума. Але добре, що її чоловік мені повернув гроші.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version