Загальний > Справжні велосипедисти
Перша аварія ))))
GreenFox:
--- Цитата: Fm від 11.06.2010, 10:04:18 ---Я напевне бачив, їхав у маршрутці. Жигулі 7 моделі, а твоє колесо переднє в зюзю?
--- End quote ---
Точно я.
Дописано : 11.06.2010, 16:15:13Дякую всім хто турбувався про моє здоровя, все нормально ровера вже забрав, пробував їхати - все получається.
А таксисти в нас дуже наглі, так само маршуточники.
Віталько:
--- Цитата: Alone_rider від 11.06.2010, 10:17:55 ---У мене колись був схожий момент. Їхав по головній дорозі з другом. Збоку був виїзд з другорядної. Друг їхав попереду метрів за 5-7. Збоку виїзджало дві баби на якійсь машині, досить помало. Друг нормально проїхав, ну думаю баби бачить що дорога основна занята і ебудуть газувати. І тільки я переїзджав перед ними та макака за рульом натиснула на газ і добряче стукнула мій велосипед. Мене так понесло від бокового удару що я зміг зупинитися аж за метрів 10. А коли зупинився то побачив що тих мавп і слід пропав. Навіть не зупинились поцікавитися чи зі мною все добре >:D . Нащастя відбувся лиш погнутою кареткою(якраз крутив педалі в той момент як пішов удар і я засильно натиснув на педаль та погнув вал каретки). Але блін, СТРІЛЯТИ ТАКИХ ТРЕБА. Ну вдарила то вдарила, то б вже потім розібрались. Але блін зупинитися і подивитися чи зі мною нічого не сталось то можна було б.
--- End quote ---
ЕРазел, не никайся
andriy:
--- Цитата: teodor4ik від 11.06.2010, 09:44:00 ---або тупо губи красила чи по мобілі звизділа.... почитайте топіки по поводу... НАПАСТОЙ збивають БАБИ чи пенсіонери... я не проти фемінізма, але: "жінка за рульом = мавпа з гранатою"... власне мене ше останнім часом не збивали, але тільки через дотримання не ПДР а ДДД... особливо коли бачу блондинко...
--- End quote ---
правило трьох "Д" найважливіше, але я би жіночу стать не виділяв - добре, що жіночка не драпанула і повела себе порядно по відношенню до велосипедиста.
А скільки вар'ятів є в рядах таксистів, маршрутчиків (та й не тільки)... цілком згідний з Ваділою.
Добре що здоров'я все гаразд!
teodor4ik:
--- Цитата: andriy від 11.06.2010, 23:26:45 ---...я би жіночу стать не виділяв...
А скільки вар'ятів є в рядах таксистів, маршрутчиків (та й не тільки)...
--- End quote ---
таксістів і маршрутчиків виДно зДалеку... тому зараня встигаєш піДготуватись До запаДла... а цих і не просічеш... причом якраз саме 3D їх то і НЕстосується.. в них логіка інша і ніколи не прорахуєш шо воно буде чудити зара.... як було в мене раз... вот бачила ж скотина шо діватись мені нікуди і куй пустила, хоть МАЛА, але не знала про це, як потім виявилось(добре на тротуарі не було нікого, вискочив)... вони як роботи їздять... все шо не вложено в програму, то вже збой...
Vintage:
3:26 - тепер точно до раня не засну
Навігація
Go to full version