Загальний > Справжні велосипедисти

Перша аварія ))))

(1/8) > >>

GreenFox:
Вчора вперше був збитий біля танку машиною. Вроді все нормуль, але ровер покоцаний сильно, правда жіночка розрахувалась повністю, без проблем.

Що вразило - це те що повз проїжджало купа роверистів, але ніхто не зупинився навіть спитати що сталося і чи потрібна допомога. Якщо ми так і будемо один за одного триматися то гріш ціна Велодням і подібним заходам, що мають на меті показати водіям у Тернополі, що велосипедисти також учасники дорожнього руху.

teodor4ik:

--- Цитата: GreenFox від 11.06.2010, 08:39:34 ---Вчора вперше був збитий біля танку машиною. Вроді все нормуль, але ровер покоцаний сильно, правда жіночка розрахувалась повністю, без проблем.

Що вразило - це те що повз проїжджало купа роверистів, але ніхто не зупинився навіть спитати що сталося і чи потрібна допомога. Якщо ми так і будемо один за одного триматися то гріш ціна Велодням і подібним заходам, що мають на меті показати водіям у Тернополі, що велосипедисти також учасники дорожнього руху.

--- End quote ---
дик не всі ж "сознательні"... шо ти все про залізо... з тобом то як?

GreenFox:

--- Цитата: teodor4ik від 11.06.2010, 08:49:46 ---дик не всі ж "сознательні"... шо ти все про залізо... з тобом то як?

--- End quote ---
Дякую все ок на нозі синець такий собі величенький. "Повезло" що вилетів на капот, а не під ровер, бо жіночка ровер переїхала.

Morel:

--- Цитата: GreenFox від 11.06.2010, 08:52:10 --- "Повезло" що вилетів на капот, а не під ровер, бо жіночка ровер переїхала.

--- End quote ---
  :o :o :o
А детальніше? як, де? Чому?

GreenFox:

--- Цитата: Morel від 11.06.2010, 08:53:44 ---  :o :o :o
А детальніше? як, де? Чому?

--- End quote ---

Описую ситуацію детально (вагітнимб дітям і сердешникам не читати)
Я собі спокійно їду біля танка знизу від Мазепи до Бережанської. Дивлюся біля Академії там де дорога перетинаються з дорогою зі Львова стоїть авто і не рушає - тобто пропускає мене (так би й мало бути бо я ж є учасником дорожнього руху і їду по головній дорозі). Коли я з авто порівнююся, воно газу і бє мене прямо в правий бік. Я вилітаю на капот а машина переїжджає ровер. Потім розібрались помирились і мирно розійшлися. Ось така історія.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version