Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Флуд і флейм
Cyrax:
А що? Рама як рама. Для малого якраз думаю підійде, і аморт ззаду покраще за Ерезелівський. 8)
От тільки та вилка спереду в Шкіпера портить весь байк. Рама сама по-собі і так бідна, а з тою вилкою, що він поставив, то просто сміх тай годі ;D
Вован:
Дійсно рама менш-більш як для нього то нормальна але:
1) Вона Апачіні
2) Її потрібно перекрасити
3) Він с...ка загнув як для свого дуже велику ціну.
Віталько:
Перший пункт найвагоміший - всьо інше фуфло :))
Erazel I-st:
За ціну не скажу, бо там ніби запчастини непогані стояли. Але вот вилку там міняти треба. НАфіг апач засадив ту двухкоронку я навіть не представляю. Але якщо відкинути вилку то велосипед як для шкіпера нормальний буде. Адже попри те що Шкіпер ганяє, найбільше йому подобається стрибати. А на ККшному велосипеді(більшість нових у нас це КК нижнього класу) не пострибаєш.
Віталько:
--- Цитата: erazel від 24.02.2008, 13:06:44 ---За ціну не скажу, бо там ніби запчастини непогані стояли. Але вот вилку там міняти треба. НАфіг апач засадив ту двухкоронку я навіть не представляю. Але якщо відкинути вилку то велосипед як для шкіпера нормальний буде. Адже попри те що Шкіпер ганяє, найбільше йому подобається стрибати. А на ККшному велосипеді(більшість нових у нас це КК нижнього класу) не пострибаєш.
--- End quote ---
та чо, пострибаєш але не довго :)
Навігація
Go to full version