Мандрівки > Майбутні
Тернопіль-Бучач
Dreamland:
--- Цитата: teodor4ik від 11.06.2010, 12:33:24 ---я взагалі мав на увазі шо не проблема поїхати... але варто врахувати погоду, свій стан, стан коня... і зробити висновок, а чи варто? якби збирався їхати ти з кораком, енді, разелом і т.д., я би навіть не булькнув... але якшо так ломануть неопитні діти на непровірених гробіках з бутербродами і пепсі... без адекватної організації... варто принаймні попередити шо їх чекає...
--- End quote ---
а я так і починав :) порадити то добре, но саме краще відчути це на власній шікірі - досвід сильна штука. :)
teodor4ik:
--- Цитата: Dreamland від 11.06.2010, 12:44:53 ---а я так і починав :) порадити то добре, но саме краще відчути це на власній шікірі - досвід сильна штука. :)
--- End quote ---
ммм... в поході за всіх відповідає організатор... хто візьме на себе?
дрім я знаю шо тут збільшилось народу, але це не найкращий способ модерації :laugh:
2day:
Теодор, не розводь холівар.
Поїде кілька людей, може й обгорять на сонці, в чому проблема?
Недосвідчених прохання не турбувати :)
Ніхто ж не заставляє їхати.
Якщо нікого не буде - поїду сам.
То на яку годину орієнтуємось?
На 6, чи 7:00?
Добереться хтось до кемпінгу на 6?
Було б непогано виїхати так рано.
P.S. Треба чітко визначитись до суботи до обіду.
bhagavan:
Я в Бучач в неділю не їду. Вирішив відписатися, шоб на мене не розраховували. Бо вчора 2day в аську стукав, але зв'язок був нестабільний і ми не побалакали.
2day:
--- Цитата: teodor4ik від 11.06.2010, 12:53:10 ---ммм... в поході за всіх відповідає організатор... хто візьме на себе?
--- End quote ---
По ідеї, оскільки я запропонував цю поїздку, я і організатор.
Теодор, ти що, не їздив на такі відстані?
Навігація
Go to full version