Загальний > Велосипедний гумор
Збір коштів на новий велосипед знедоленому українському інженеру!
teodor4ik:
--- Цитата: peppermint від 23.05.2011, 15:40:05 ---В мене є старе колесо заднє 26 і касета там на 6 зірок стара. І воно все в зборі. Камера +покришка.
--- End quote ---
міняю на комплект шаблонів для твого ровера (може сразу і задуємо)
peppermint:
Мені замість наклейок краще б хто поміг того ровер амого докупи зкрутити. Бо я рорзібрав практично до ручки все. І докупив багато чого нового на заміну. розібрати я розібрав. А от із зборкою в плані кріпленн ятормозів і системи передач в мене точно будуть проблеми. Бо я не дуже в тому шарю. В минулому році після покупки у Янека мустанга мені Антон Одобецький поміг сильно зі встановленням нових деяких запчастин. А в цьому році я докупив новий ланцюг, нову касету, передню перекидку і шатуни нові, новий вал каретки і нові підшипники і купу нових тросіків і меншого барахла. Крім того мені здається, що рама мого велика трохи нерівна, так що за наклейки дякую, але на першому місці ПИТАННя ХТО ПОМОЖЕ СКРУТИТИ ЛІСАПЕД ДОКУПИ. А ТО Я ВЖЕ КАТАТИСЯ ХОЧУ. А СВОЇМИ СИЛАМИ Я РЕАЛЬНО ЙОГО СКРУЧУ НЕ РАНІШЕ ЗА 2 ТИЖНІ :) :laugh:
Антон Одобецький:
А з валом каретки можуть бути проблеми.
peppermint:
Які можуть бути проблеми ???
teodor4ik:
--- Цитата: peppermint від 23.05.2011, 19:17:44 ---Які можуть бути проблеми ???
--- End quote ---
ніяких проблем, все стало на місце...
Велике спосибі саші ака rattmahata за представлену купу велобрухту для побудови того ровера на який подають "знедоленому українському інженеру"...
в процесі збору хламу в купу виникла нова ідея для реалізації якої мені бракує ще 1ї жосткої дюймової виделки... в когось шось таке часом не завалялось?
Навігація
Go to full version