... а то доведеться окремо їхати
От це - ВІРНО!!!
Та, що м буду писати мав би очі на затилку, може би шось писав, дорогу туда тільки можу описати. Як-то кажуть "стартонули нормально" (трохи в дикому темпі) в загалі - кров швидко розігнали. У Мшанці була перша зупинка 8хв перекусон, поповнення води в організмі, регулювання сідла і інші приємні речі. Знову рушили, цього разу плавно, всьо як і мало бути. Друга зупинка, руїни чи остатки руїн в Залісці. Посиділи, поїли, пофотографувались від душі, і знову в путь. Доїхали нормально, но лиш по дорозі я трохи відірвався і рішив зайнятись даунхільним спуском... вернувся назад до колони - весь у грязюці (добре що ніхто не здогадався "клацнути" мене фотоапаратом
). У той момент десь у дорозі в Павук-а перепрошую в Capone - розпочались проблеми з камерою, там все чаклував Bhagavan, вкінці кінців виичислили проблеми в ніпелі і поступили радикально - замінили камеру!
Далі вроді-би більш-менш колоною добрались до Підкаменя, трошки почекали на Павук-а трошки відстав (щось трапилось неприємне з його коліном). До монастиря добрались нормально групою, там перепочили, перекусили фото - само собою робили, поспілкувались (в основному Bhagavan та Bandera ) з духовною особою з того монастиря і рушили до самого каменя. Трохи тама побули (по фотографіях видно), і у дорогу назад. Отут вже я вам більше нічого не розповім хіба як про асфальт-Battle зі Штир-ьом, але то вже зовсім друга історія. Детальніше гадаю, опишуть інші учасники цієї поїздки.