Мандрівки > Майбутні

Шосерні поїздки. Далекі і недуже

<< < (14/52) > >>

VeL:

--- Цитата: Anri1214 від 03.07.2010, 22:36:07 ---Сьогодні катався... Особливо довгих поїздок не було... Хоча сумарно катаючись туди сюди накатав десь кілометрів під 50 точно...))) Основна була раздєлка, а точніше дві спроби раздєлки вище Збаразького повороту і до спуску на Смиківці і от що вийшло:

Маршрут: Збаразький поворот-спуск Смиківці (Спроба №1):
Темп поїздки: Раздєлка:
Дистанція: 4.42 км.
Час поїздки: 06:00 хв.
Середня швидкість: 44.2 км/год.
Максимальна швидкість: 56.3 км/год.

Маршрут: Поворот на Симоненка-Поворот на Білу (Спроба №2):
Дистанція: 4.42 км.
Час поїздки: 05:55 хв.
Середня швидкість: 45.0 км/год.
Максимальна швидкість: 60.8 км/год.

Шкода що в кінці дня погодка підвела і трошки змок...(((

--- End quote ---

Я нажаль не можу поки похвалитися такою максимальною швидкістю, чи то не маю бажання швидше крутити, чи то підсвідомо не хочеться дуже швидко їхати бо вже пару раз падав з велика, а за подерті лікті та бороду, мені, як звичайному любителю ніхто не заплатить. Короче швидше 50 не їду, може і грає роль відсутність 11 зубців у касеті, придбаю і побачу.

Anri1214:
Сьогодні по справжньому відновив свої поїздки в цьому сезоні, вперше вирішив рванути так далеченько під сотню, маршрут вибрав один з минулорічних Тернопіль-Скалат-Теребовля-Тернопіль... Проїхався дуже класно, от тільки в Теребовлі і в Дружбі дощик трошки підмочив...
Отже результати:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=alnggipraensevro

Маршрут: Тернопіль-Скалат-Теребовля-Тернопіль:
Дистанція: 92.95 км.
Час поїздки: 3:03:14 год.
Середня швидкість: 30.4 км/год.
Максимальна швидкість: 54.0 км/год.

Поїздкою дуже задоволений, адже минулого року ми його з Ваською Skeletonom катали у двох, але у двох завжди легше так сказати їхати, ну і я тоді ще на своєму Kellysі їхав, а от цього року сам, на Carrerі, та й вийшло трошеки краще ніж минулого року...)))

Для статистики скажу що в Скалаті середня була 33.4 км/год.
Так що минулорічний рекорд я побив, там середня була 31.1 км/год.
Тобто в підсумку різниця вийшла в 5 хвилин...)))

А в Теребовлі 31.2 км/год.
Так що йшов я на дуже класному ході...)))

Anri1214:
Сьогодні знову катав... Маршрут був Тернопіль-Теребовля-Струсів-Тернопіль... Рельєф скажу вам не простий, особливо після Теребовлі на трасі на Дарахів крутячки з табличками 8-9%, але як і минулого року дуже сподобалось, траса якраз під мене... Ну і от що з цього вийшло:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=wejlcjlxdcfrtdip

Маршрут: Тернопіль-Теребовля-Струсів-Тернопіль:
Дистанція: 67,9 км.
Час поїздки: 2:17:57 год.
Середня швидкість: 29.5 км/год.
Максимальна швидкість: 68.3 км/год.

Не дивлячись на сильний вітер поїздкою задоволений... В Теребовлі в мене середня швидкість була 34.4 км/год, але дуже круті підйоми починаючи ще від самого міста і потім на протязі всієї дистанції збили середню, але загалом всеодно супер...

Vadila:
Взагалі дорога до теребовлі важка?

Стечкин:

--- Цитата: Vadila від 14.05.2011, 11:18:34 ---Взагалі дорога до теребовлі важка?

--- End quote ---

неважка навіть для мене на 26" колесах

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version