Мандрівки > Майбутні

Шосерні поїздки. Далекі і недуже

<< < (9/52) > >>

skeleton13:
та всьо шо ти кажеш це класно!та якби не ти то взагалі б дальше катався з збаража і назад тупо....а так хоть чомусь навчусь...буду по можливості тренуватись..вивчати свої організм...слухати твої поради...і може дасть Бог попаду на якісь змагання....а там вже буду боротись за шось...
--- Цитата: Anri1214 від 13.06.2010, 23:47:04 --- одним словом тобі треба спочатку теорії побільше, а потім практика, певні результати в результаті практики і якщо будеш готовий

--- End quote ---
крім тебе теорії більше ніде не бачу...а шось інше як з уст людини яка шось шарить в тому і не довіряю...так шо теорію тільки від тебе маю)
шо мається на увазі "коли будеш готовий"?...

Vintage:
Оце перечитую і ... "слинка тече" ... і  :'( Тоже хочеться поза 38 км/год мчати!!!

Anri1214:

--- Цитата: Vintage від 14.06.2010, 10:06:03 ---Оце перечитую і ... "слинка тече" ... і  :'( Тоже хочеться поза 38 км/год мчати!!!

--- End quote ---
приєднуйся... розкатати тебе до такої швидкості точно зможем...)))

GreenFox:

--- Цитата: Anri1214 від 15.06.2010, 00:08:20 ---приєднуйся... розкатати тебе до такої швидкості точно зможем...)))

--- End quote ---
Можна детальніше, в тебе є якась програма тренувань...

Vintage:

--- Цитата: Anri1214 від 15.06.2010, 00:08:20 ---приєднуйся... розкатати тебе до такої швидкості точно зможем...)))

--- End quote ---
Хіба з горба, бо по рівній прямій і при незначному вітрі мій "тєжкий" видає 35км/год піді мною. Щось не дзвонять мені на рахунок шоссера що я замовляв, та і страшно мені по тих наших "горбоямах" їздити. Якщо за кілька днів позвонять що є ровер і я його візьму, то приєднаюсь, інакше - відмовлюсь від замовлення. За запрошення приєднатись - вельми вдячний.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version