Мандрівки > Майбутні

Шосерні поїздки. Далекі і недуже

<< < (7/52) > >>

Anri1214:

--- Цитата: Vadila від 09.06.2010, 21:46:12 ---це ти на келіс червоному біля цуму проїжав десь між 8-9годинами

--- End quote ---
угу... саме так...

skeleton13:
зважаючи на то шо практично цілий тиждень не катався...і відмовився вчора від 2-ох поїздок з шосерами... почувши зов організму...а саме ніг)) вирішив рванути на якусь раздєлочку....результати наступні
розімнувся 6 км...
зроблю так як Анрі  :)
Маршрут: перехрестя на Білу - стоянка Подолян
Дистанція: 5км 150 м
Час: 7 хв 49 сек
Середня швидкість: 39.8 км/год
Максимальна швидкість: 53.1 км/год

відчуваючи шо це не все на що я здатен....вирішив проїхатись ше одну...
отже Раздєлка №2
Маршрут: Збаразький поворот - Смиківці
Дистанція: 5км 29 м
Час: 7 хв 15 сек
Середня швидкість: 41,9 км/год
Максимальна швидкість: 55,3 км/год

зупинившись....я був в шоці від середньої швидкості....можливо попутний вітер...можливо там спуск...хз...судіть самі  :)

Anri1214:
вирішив сьогодні поїздити за попутнім сильним вітром... :D

і ще одне... спідометр нарешті відкалібруй... :D
тому що від Збаразького повороту до повороту на Смиківці буде не 5,029 км а менше 5км точно, і це при умові якщо ти стартуєш від самого Збаразького і їдеш метрів 300 під горку спочатку і в кінці до самого повороту там теж кусок вгору, а я думаю що ти почав від того місця де ми починали і закінчив точно на прямику на спуску... а тому там порядку 4.6-4.7км не більше... а що стосується білої і стоянки Подолян, то там ніколи більше 5км не буде , а якщо точніше то там порядка 4.7-4.8км.

от і маєш свою середню:
1. 4.8км/0.131год(7:49)=36.6км/год
2. 4.7км/0.121год(7:15)=38.8км/год
+ сьогоднішній сильний попутній вітер 6-8м/с (21.6-28.8км/год)

мав би нааабагато краще проїхати... :(
бо якщо хоча б взяти для порівняння ті швидкості які ти написав, то:
1. в цьому випадку ти на раздєлці програв би своєму конкуренту 35 секунд...
2. в цьому випадку ти на раздєлці програв би своєму конкуренту 33 секунди...
а для такої короткої раздєлки це дуже багато...
представ собі перетинає лінію фініша він... і через 33-35 секунд приїзджаєш ти...

skeleton13:

--- Цитата: Anri1214 від 13.06.2010, 19:48:48 ---тому що від Збаразького повороту до повороту на Смиківці буде не 5,029 км а менше 5км точно, і це при умові якщо ти стартуєш від самого Збаразького і їдеш метрів 300 під горку спочатку і в кінці до самого повороту там теж кусок вгору,

--- End quote ---
я їхав трошки вище зупинки, розганявся пі дтой горбок, хай буде не всі 300 м...але 150 як мінімум...фінішував після спуску в самих вже Смиківцях
а що стосується білої і стоянки Подолян, то там ніколи більше 5км не буде , а якщо точніше то там порядка 4.7-4.8км.
[/quote]
там якраз 5 км! поміряєм наступного разу  :)
а як тоді ти рахував?..
--- Цитата: Anri1214 від 09.06.2010, 21:41:02 ---Маршрут: Подоляни-Поворот на Білу:
Дистанція: 5.9 км.

--- End quote ---
а вітер коли їхав на подоляни дув збоку...але таки попутний  :)

Anri1214:

--- Цитата: skeleton13 від 13.06.2010, 22:52:16 ---там якраз 5 км! поміряєм наступного разу  
а як тоді ти рахував?..

--- End quote ---
5.9 кілометрів - це від повороту на симоненка, а до Подолян туди 1.2 км... математика далі проста: 1.2+4.7=5.9
щодо звідки я знаю, то скажу щоб ти знав... до чого до чого а до спідометра я ставлюсь дуже вимогливо і виставляв його ледь не по міліметру шукаючи в інтернеті різні паспорти, вимірюючи радіус колеса до міліметра і провіряючи його на різних 100-метрівках, тому що для мене в першу чергу важливо щоб він працював точно і правильно...

--- Цитата: skeleton13 від 13.06.2010, 22:52:16 ---я їхав трошки вище зупинки, розганявся пі дтой горбок, хай буде не всі 300 м...але 150 як мінімум...фінішував після спуску в самих вже Смиківцях

--- End quote ---
на рахунок фінішу то я так і написав що ти фінішував на прямику після спуску і що стартував ти там де й ми, а ми теж стартували в пригорок... да й дорогу я порахував з запасом тобі в плюс...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version