Мандрівки > Майбутні
Шосерні поїздки. Далекі і недуже
mix_g:
як я вам заздрю! Я так хочу собі шосер, або хоча би просто покататись на ньому. Сьогодні був на галицькому ринку, там збоку ровера продають, і там на стенді висів такий офігенний шосейний велик... Це моя мрія)
Стечкин:
--- Цитата: mix_g від 05.06.2016, 18:42:54 ---як я вам заздрю! Я так хочу собі шосер, або хоча би просто покататись на ньому. Сьогодні був на галицькому ринку, там збоку ровера продають, і там на стенді висів такий офігенний шосейний велик... Це моя мрія)
--- End quote ---
шосер - то не для наших доріг, стан яких кожного року погіршується
мій знайомий цілий рік збирав шосер, тепер стоїть в нього дома, бо нема доріг де ним їздити
їздить на мтб
z350:
І так не читаємо на кшталт-шосер то не для наших доріг і подібну єресь(шосер і по лісі норм вкатувати).Чи є бажаючі катнути в Підгайці???Плануємо в суботу зранку-точну годину і місце напишу в пятницю!
---ANDRE---:
--- Цитата: z350 від 08.06.2016, 12:34:14 ---І так не читаємо на кшталт-шосер то не для наших доріг і подібну єресь(шосер і по лісі норм вкатувати).Чи є бажаючі катнути в Підгайці???Плануємо в суботу зранку-точну годину і місце напишу в пятницю!
--- End quote ---
Я б не проти, але тільки в неділю, бо цієї суботи працюю до обіду.
Dark walker:
Також не проти,але виходить лише в неділю.
Навігація
Go to full version