Мандрівки > Майбутні

Шосерні поїздки. Далекі і недуже

<< < (47/52) > >>

vd1ma:
Дякую. Мабуть таки візьму мтб-шку з Тернополя доїду на 1,5 марафонах , а фолдингові нобінік і рейсингральф вишлю Новою поштою і перевзуюсь(зміню мешти))))) ) вже на місці.

skeleton13:

--- Цитата: vd1ma від 08.08.2014, 09:15:56 ---Дякую. Мабуть таки візьму мтб-шку з Тернополя доїду на 1,5 марафонах , а фолдингові нобінік і рейсингральф вишлю Новою поштою і перевзуюсь(зміню мешти))))) ) вже на місці.

--- End quote ---
коли їдете? приблизний темп? час приїзду в заліщики? на довго там? коли назад? якшо вдруг в неділю то б катнув туда-назад....

Ruslan 75:

--- Цитата: skeleton13 від 08.08.2014, 12:38:52 ---коли їдете? приблизний темп? час приїзду в заліщики? на довго там? коли назад? якшо вдруг в неділю то б катнув туда-назад....

--- End quote ---

бери когось в команду) марафон не загорами)

skeleton13:

--- Цитата: Ruslan 75 від 08.08.2014, 12:52:36 ---бери когось в команду) марафон не загорами)

--- End quote ---
я б хотів з вами катнути в Антонівці...але глянув фотки...і ви там походу добрячий кусок дороги не по асфальту їхали...) так шо напевно з вами пас))
тре попитати народ...може хто згодиться 250 катнути в неділю)

дихлофос:

--- Цитата: skeleton13 від 08.08.2014, 16:49:16 ---я б хотів з вами катнути в Антонівці...але глянув фотки...і ви там походу добрячий кусок дороги не по асфальту їхали...)

--- End quote ---
так, є там  місця...
я восени цю трасу їхав  на кросаку з гумою 1,3 на ригідній вилці, то думав , що  мозги повилітають.... :o :o :o
а на пісчаних грунтах взагалі провалювався :(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version