Мандрівки > Майбутні

Шосерні поїздки. Далекі і недуже

<< < (46/52) > >>

z350:

--- Цитата: andy f від 22.05.2014, 16:35:08 ---привіт усім)
нещодавно сів на шосєра, тренуюсь потрохи, охоче би приєднався до якоїсь покатушки, а то всі друзі на мтб і мене чогось соромляться :)
а одному радуватись грусно..

мешкаю в В.Бірках,  і маршрути Тернопіль-Скалат, Тернопіль- Підволочиськ, Тернопіль- кременець тощо було би супер..  в Золочів теж можна))

--- End quote ---
О-файно є!).Я біля Бірок часто проїжджаю.В мене дача в М.Ходачкові.Так що раді будемо бачити в нашій скромній купці)).Тільки от до Кременця напевне ще заскоро.А от Скалат,Підволочиськ саме то.

vd1ma:
Вітаю! Підкажіть будьласка, хто знає, в якому стані шоссе від Тернополя до заліщиків. просто маю через тиждень іхати в гості до родичів и зараз стою на роздоріжжі.: чи брати з собою мтб , чи таки на шоссе.

Ruslan 75:

--- Цитата: vd1ma від 07.08.2014, 09:15:56 ---Вітаю! Підкажіть будьласка, хто знає, в якому стані шоссе від Тернополя до заліщиків. просто маю через тиждень іхати в гості до родичів и зараз стою на роздоріжжі.: чи брати з собою мтб , чи таки на шоссе.

--- End quote ---

маршрут який ? детальніше...

vd1ma:
Скажімо так, я раніше цю відстань долав на автобусі ( з ровером можливості не було),тому знаю тільки основну трасу через Теребовлю, Копичинці, Чортків,Товсте. Планував так і їхати.Можливо хтось підказки якийсь інший маршрут. Турбує тільки стан доріг. Можливо хто знає, чи єцікаві маршрути для шоссе-байку по околицях Заліщиків і Товстого. Якщо ж стан дорін так собі ,то можливо варто їхати на мтб, просто маю 1.5 покришки для дороги і можна собою взяти пару грунтових покрих.

дихлофос:

--- Цитата: vd1ma від 07.08.2014, 11:58:23 ---Скажімо так, я раніше цю відстань долав на автобусі ( з ровером можливості не було),тому знаю тільки основну трасу через Теребовлю, Копичинці, Чортків,Товсте. Планував так і їхати.Можливо хтось підказки якийсь інший маршрут. Турбує тільки стан доріг. Можливо хто знає, чи єцікаві маршрути для шоссе-байку по околицях Заліщиків і Товстого. Якщо ж стан дорін так собі ,то можливо варто їхати на мтб, просто маю 1.5 покришки для дороги і можна собою взяти пару грунтових покрих.

--- End quote ---
ситуація зрозуміла...
в заліщицькому районі є тільки одна траса , придатна  для шосейного катання:Заліщики-Синьків.
якщо цікаво , то тут:http://shpryha.te.ua/index.php/topic,7649.0.html
в загальному стан  доріг в області залишає бажати кращого, тож ти  не вбивай дарма шосера, бери в дорогу МТБ.
Можливо не так скоро, але  буде комфортніше і безпечніше.
Цікаві маршрути у нас є(тут же дністровський каньйон), тільки б час і бажання.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version