Мандрівки > Майбутні

Шосерні поїздки. Далекі і недуже

<< < (41/52) > >>

Штир:

--- Цитата: skeleton13 від 07.06.2013, 13:06:45 ---тоді давайте зробим так, буде суботній і недільний маршрут.

Субота: Виїзд 18:00 від магазину Карпати (на дружбі)
Неділя:  Виїзд 8:00 від збаразького повороту ( в сторону на Смиківці там зразу зупинка є)ї

кому підходить так то зустрінемся тоді по розкладу  :)

а як щодо раннішньої розминки посеред тижня перед роботою/навчанням?

--- End quote ---

ОК, тоді у Неділю зустрінемося.

skeleton13:

--- Цитата: Ruslan 75 від 07.06.2013, 13:24:02 ---субота: Виїзд 18:00 від магазину Карпати (на дружбі)  - файно!
я думаю цей маршрут можливо перейде в традицію!

--- End quote ---
де всі були?)
незважаючи на несприятливі погодні умови старт перенісся на 18 07  :D бо весла дома забув шоб гребти від Маяка до ТНЕУ  :laugh: то було шось з чимось!) поки виїхав за Підгороднє дорога була вже суха...і десь за 3 км від В.Ходачкова знов змок, розвернувся і до Тернополя, приїжджаю в місто, а там..СУХО! і я такий мокрий катаюсь  :D сумарно получилось 35 км

на рахунок завтра...я б з радістю але не виходить...постараюсь бути на наступні вихідні хоча б в сб або нд!

Roman5700:

--- Цитата: skeleton13 від 07.06.2013, 13:06:45 ---тоді давайте зробим так, буде суботній і недільний маршрут.

Субота: Виїзд 18:00 від магазину Карпати (на дружбі)
Неділя:  Виїзд 8:00 від збаразького повороту ( в сторону на Смиківці там зразу зупинка є)ї

--- End quote ---

Підтримую такі покотеньки, мені було би класно, якби маршрут проходив через село Красівка, ди я б приєднювався до групи. Маршрут можна проложити: Смиківці - В.Бірки - Дичків - Красівка - Товстолуг - ... - Прошова - Тернопіль. Що скажете на такий варіант?

skeleton13:

--- Цитата: Roman5700 від 09.06.2013, 19:08:36 --- Смиківці - В.Бірки - Дичків - Красівка - Товстолуг - ... - Прошова - Тернопіль. Що скажете на такий варіант?

--- End quote ---
стан доріг? на шосейному норм?

capone:

--- Цитата: skeleton13 від 09.06.2013, 20:16:14 ---стан доріг?

--- End quote ---

як і по всій Тернопільській області - хренові :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version