Мандрівки > Майбутні
Шосерні поїздки. Далекі і недуже
skeleton13:
105 км від дому до дому....Тернопіль-Гримайлів-Теребовля-Тернопіль, 3.5 год, середня 27... але вітер....це просто шось...
Avanar:
В мене поїздка хоч і не шосерна, а скорше гібридна, але сюда вона краще підходить ніж в короткометражки.
Проїхав сьогодні: Тернопіль - Сатанів - Чемерівці - Гусятин - Колиндяни - Чортків - Тернопіль, ітого 205 км.
Старт 5-30.
Фініш 19-20.
Все добре, тільки після 15-00 сонце конкретно достало, навіть голову водою поливати не допомогло. Ну нічо доїхав.
Sancho11:
Недавно їздив в село, але другою дорогою: Тернопіль - Теребовля - Копиченці - Гусятин - Городниця. Вийшло рівно 100км середня 27,1. Задумався про нове сідло, пята точка відходить до цих пір, спочатку думав привикну, але за рік не привик значить не то. В кого може є якісь пропозиції - розгляну.
Anri1214:
Радий бачити, що народ катається і тим більше записує у звіти Шоссерних поїздок...
Щодо себе то останній раз сидів на велосипеді ще на нашій першій сотні і ось тільки тепер вирішив покататись і розпочати підготовку і тренування на раздєлку в Жовкві, на змагання для мене №1 у цьому році...
Вчора проїхався два маршрути, спершу на Смиківці розігрів, Проїхав від збаразького до аеропорту ну і особливо не старався там шось записувати, пам'ятаю що середня була 40 км/год... Після розігріву поїхав на Великі Гаї і від Газовні проїхав раздєлку до спуску на Товстолуг з наступними показниками:
Маршрут: Великі Гаї (Газовня)-спуск Товстолуг :
Темп поїздки: Раздєлка:
Дистанція: 9.4 км.
Час поїздки: 15:20 хв.
Середня швидкість: 36.8 км/год.
Максимальна швидкість: 51.1 км/год.
Така ж раздєлка на 10 км чекає і в Жовкві на міжнародних змаганнях і проїхав я її минулого року так само з тою з швидкістю і тим самим часу, оптимізму додає те що це я перший раз виїхав після місячної перерви, а тоді я був якби в формі. Іншими словами треба старатися вийти за 40 км/год на такій дистанції в 10 км...
Щодо сьогодні, то виїхавши спробував проїхати стару свою раздєлку в напрямку від Подолян до ТАНГу і майже побив свій рекорд а точніше в притул наблизився до нього (Середня 33.2 км/год і час був 34:12), правда радує що по суті виїхав 2-й раз після місячної паузи і вже такий результат, тобто запас є. Отож:
Маршрут: Подоляни - ТАНГ:
Темп поїздки: Раздєлка:
Дистанція: 18,94 км.
Час поїздки: 34:27 хв.
Середня швидкість: 33 км/год.
Максимальна швидкість: 55.1 км/год.
Отож хто хоче спробувати свої реальні сили і має намір поїхати в кінці серпня на початку вересня в Жовкву на міжнарожні змагання, приєднуйтесь до тренувань.
P.S. Доречі їхав на маховику і на лежаку...
thsurpita:
Катнув сьогодні разделку, другий раз за два місяці останніх на велосипед сів, тому передумав звонити до Скелетона за компанію).
Виклався відсотків на 80, не "ригав", всьо в сідлі. Дупа болить - ями ужасні, в голову закралось чи не продати шосера поки не вбив його )).
Тернопіль (збар поворот) - Ангелівка (зупинка) - Тернопіль (збар поворот)
Відстань 30,2 км (планував попробувати на тридцятці)
Час 54:23 Хв
Середня 33,4 кмм/год
Навігація
Go to full version