Мандрівки > Майбутні
Шосерні поїздки. Далекі і недуже
skeleton13:
сьогодні в 19 30 приїхав електричкою зо Львова, вчора був марафон 300 км, проїхав з часом трошки більше 13 годин...середню швидкість незнаю так як забув глянути по фініші...а потім поїхав дальше по львову....але всеодно...довольний як сольно шо зробив таку відстань)та ше й моє щастя 2 рази пробивався...поломав насос, вирвав сосок з камери, і вломив бортіровку...і як результат змушений був піляти 20 км на спущеному колесі...)) але то нічо обода рівняються)) результат першого 9 год 45 хв....це просто кіборг якийсь))
Vintage:
Це не kiborg, просто він знає заклинання Voodoo і у нього не пробиваються колеса, не ламається насос , не вириває сосок з камери, і навіть бортіровки - не ломаються :o .
skeleton13:
все думаю набагато простіше, в нього покришки кевларові, насос людський залізний, і бортіровки чуть дорожчі за мої))))
Vintage:
--- Цитата: skeleton13 від 17.06.2012, 22:25:25 ---все думаю набагато простіше, в нього покришки кевларові, насос людський залізний, і бортіровки чуть дорожчі за мої))))
--- End quote ---
Млять - точно KIBORG! :D
Радий за тебе що коліно поправилось! *party*
skeleton13:
та якби то...всеодно бОлить...схопило на 180 км....полежав на обочині...помучився...зробив холодий компрес з водички і бинта...та й їдем дальше)))
наступного місяця 400...хм...подивимся)) думаю шо справлюсь))
Навігація
Go to full version