Мандрівки > Майбутні

Шосерні поїздки. Далекі і недуже

<< < (4/52) > >>

Anri1214:
Після тривалої перерви через дощі в основному, сьогодні знову вирішив трошки проїхатись. Цього разу маршрут був до Збаража і назад: Напевне дається взнаки пауза тривала а також постійний досить таки хороший зустрічно-боковий вітер, причому він дув чогось в обмдві сторони...))) Ну і от що з цього вийшло:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=qpfkynpsqsfrpovh

Маршрут: Тернопіль-Збараж-Тернопіль:
Темп поїздки: Проїхати як за найменший час потративши мінімум зусиль:
Дистанція: 37,1 км.
Час поїздки: 1:14:48 год.
Середня швидкість: 29.8 км/год.
Максимальна швидкість: 56.0 км/год.

Загалом поїздкою задоволений та й погодою нарешті теж... Так що витягуйте свої велосипеди і чим скоріше кататися...)))

Anri1214:
Сьогодні знову катав... Маршрут був Тернопіль-Теребовля-Струсів-Тернопіль... Рельєф скажу вам не простий але особисто мені дуже сподобався... Ну і от що з цього вийшло:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=wejlcjlxdcfrtdip

Маршрут: Тернопіль-Теребовля-Струсів-Тернопіль:
Темп поїздки: Раздєлка:
Дистанція: 68,19 км.
Час поїздки: 2:14:28 год.
Середня швидкість: 30.4 км/год.
Максимальна швидкість: 58.6 км/год.

Поїздкою і собою страшенно задоволений... В Теребовлі в мене середня швидкість була 34.8 км/год, але дуже круті підйоми починаючи ще від самого міста і потім на протязі всієї дистанції збили середню, але загалом всеодно супер...
Дописано : 29.05.2010, 20:35:30
--- Цитата: Avanar від 29.05.2010, 19:59:38 ---Окрему тему вирішив не створювати, тому пишу тут,завтра 30-го їду Тернопіль-Скалат-Теребовля-Тернопіль приблизно 100 км. Виїзд в 8-00 від Збаразького кільця, орієнтовно 5 год на їзду, 1-2 год на відпочинки, замки особливо не цікавлять, хто бажає приєднуйтесь.

--- End quote ---
я якраз вибирав між твоєю трасою і тією що їздив сьогодні :)

Anri1214:
Ще вчора катав, тільки от забув відзвітувати... Маршрут був Тернопіль-Зборів-Залізці-Тернопіль... Рельєф постійно вверх-вниз особливо після Залізців дорогою на Тернопіль... Після Суботніх 70 км. в неділю старався тих майже 100 проїхати в спокійному темпі... Отже маємо те що маємо:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=mmmozzovcdwixlwd

Маршрут: Тернопіль-Зборів-Залізці-Тернопіль:
Темп поїздки: Спокійний не рваний темп, але при цьому показати хороші секунди:
Дистанція: 97,21 км.
Час поїздки: 3:32:17 год.
Середня швидкість: 27.4 км/год.
Максимальна швидкість: 55.1 км/год.

Поїздкою в загальному задоволений... В Залізцях в мене середня швидкість була 29.8 км/год, але дуже постійні вверх-вниз після залізців і звідки не візьмись весь час зустрічний вітер зробили своє зле діло... Але як то кажуть "Селяві...)))"

Anri1214:
Сьогодні з Ваською Skeletonom катались... Маршрут був Тернопіль-Скалат-Теребовля-Тернопіль... Проїхались в загальному дуже класно, але могли б ще краще... До Гримайлова був зустрічно боковий, але не сильний вітер... На Теребовлю той же зустрічно-боковий, але суттєво-сильніший... А від Теребовлі і до самого Тернополя, то постійни зустрічний та ще й сильний... Отже результати:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=alnggipraensevro

Маршрут: Тернопіль-Скалат-Теребовля-Тернопіль:
Темп поїздки: Командна раздєлка:
Дистанція: 93.18 км.
Час поїздки: 3:04:51 год.
Середня швидкість: 30.2 км/год.

Поїздкою особисто я задоволений... А ще в більшій степені не так поїздкою як собою, так як з цих 93 кілометрів я відпрацював не в більшій не меншій степені десь кілометрів 70... Да й зміни мої були потужніші... Але всеодно їхати командно легше і тримати швидкість теж легше, так як є де перевести подих при цьому не скидаючи швидкість суттєво...

skeleton13:

--- Цитата: Anri1214 від 05.06.2010, 20:33:34 ---Сьогодні з Ваською Skeletonom катались... Маршрут був Тернопіль-Скалат-Теребовля-Тернопіль... Проїхались в загальному дуже класно, але могли б ще краще... До Гримайлова був зустріно боковий, але не сильний вітер... На Теребовлю той же зустрічно-боковий, але суттєво-сильніший... А від Теребовлі і до самого Тернополя, то постійни зустрічний та ще й сильний... Отже результати:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=alnggipraensevro

Маршрут: Тернопіль-Скалат-Теребовля-Тернопіль:
Темп поїздки: Командна раздєлка:
Дистанція: 93.18 км.
Час поїздки: 3:04:51 год.
Середня швидкість: 30.2 км/год.

Поїздкою особисто я задоволений... А ще в більшій степені не так поїздкою як собою, так як з цих 93 кілометрів я відпрацював не в більшій не меншій степені десь кілометрів 70... Да й зміни мої були потужніші... Але всеодно їхати командно легше і тримати швидкість теж легше, так як є де перевести подих при цьому не скидаючи швидкість суттєво...

--- End quote ---
ну та...після середини відстані...моя задача було тУпо не відвалитись  :D поїздкою ніби довольний, + саме більше сподобалось то останні смєни....коли вітер в харю..підйом...і я пробую розігнати Анрі до 30+ шоб середня вийшла не нижче  :) я справився   8) :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version