Мандрівки > Майбутні
Шосерні поїздки. Далекі і недуже
skeleton13:
пульсометр Sigma
skeleton13:
успішно пройшло ше одне мінімальне тренування...так сказать починаєм вкручувати ноги :D
стан дороги такий самий як і вчора
напрям - на Хмельницький але потім поворот на Скалат... таки доїхав до нього, перетнув межу, проїхав пару метрів по місту і розворот назад, рівно за 1 год я був там, середня швидкість 30 км/год...але потім суттєво впала... отже результати:
дистанція - 60,5 км
час - 2 год 19 хв
середня швидкість 26,03 км/год
максимальна швидкість 49,25 км/год
середній каденс - 88
середній пульс 164 уд/хв
ксть спалених калорій 1327
результат - чуть ліпше чим вчора...але "погано", треба 30км/год! тоді буду довольний
але шо цікаво...більша дистанція, але середній пульс менший...організм поняв шо все тільки починається >:( :D
і ше одне, думаю тренуватись зранку перед парами, така собі розминочка на 1-1.5 год, за цей час встигну проїхати в середньому 25-30 км.... і от цікаво...а чи воно варте того?... після навчання в мене або їду тренуватись або робота... чи поки шо катати після пар собі спокійно, а коли вкатаюсь то вже переходити на інтенсивніші тренування??
Kritik:
але ти маньяк 8)
Vintage:
--- Цитата: Kritik від 05.03.2012, 19:22:57 ---але ти маньяк 8)
--- End quote ---
Нехай тренується, щоб його Анрі незабаром не наказував на шоссе :D . Але силу волі маєш, "тримай хвилю" !
skeleton13:
та він і так буде мене наказувати на шоссе...але якшо буду тренуватись це хоть не так позорно буде :D
Навігація
Go to full version