Значить буду писати тут про свої поїздочку в Підгірці, окрему тему не думаю створювати так як то для мене була шосерна поїздочка
Було то 5 листопада. Як відомо дорога з Тернополя на Підгірці лежить через таке місто як Золочів. Там я мав зустрітись із нащими львівськими колегами(7шт.
). Вони туда приїхати мало о 10 20 зрання...значить орієнтовно я мав виїхати з Тернополя 8...а ше краще в 7 30...Але ж як завжди...туда-сюда...тре то взяти і сьо взяти...виїхав тільки з хати в 8...
З Тернополя приблизно 10-15 хв по 8...ну нічо...Поки доїхав до Озерної, все кругом вкрилось туманом. Видимість була не більше 100 метрів! а на швидкісній трасі можете здогадуватись чим велика швидкість і без видимості може закіннчитись для велосипедиста!...Отже мені прийшлось більше 30 км пІляти практично в пів оберта назад, шоб контролювати ситуацію. Звичайно ж в мене була блималка ззаду, але думаю вони б мені не дуже помогла. До Зборова мої рукави і бахіли покрились льодяною кірочкою!!!То всьо була дій туману який осідав мені на руки і замерзав...Починав втрачати відчуття передпліч, так як вони найменше рухались. Але то таке. До Зборова (орієнтовно 30 км від Тернополя) моя середня була 30.4
...ну як на таку погоду, і горбисту місцевість ну і ше якісь там фактори хай буде!...
Зупинився вже за Зборовом передзвонити до колєг, спитати шо там вони і як. Відпочив тим часом 2 хв та й покотився дальше. Через декілька десятків хвилин я був вже в Золочеві!... на одному з спусків в мене вирубився спідометр, але перед тим я встиг ше глянути на середню швидкість яка була 31.7!!!
файно є
ну от, вирішив я його якось на ходу поправити, думав контакт самого спідометра на рулі поганий, ну і нечаяно заїхав на обочину..ну той гравій...і трошки приліг
чуть не вдарившись об відбійник, але добряче вимазавшись тим всім шо на тому відбінику було
Швиденько вставши з виглядом..."ніхто нічо не бачив бо ніічо не було"...так і не поремонтуваши спідомера - рушив на вокзал.
Прихавши туда десь біля 10 виявилось шо їхня ляпотричка запізнюється на 20 хв!!!...а я даремно лЕтів...добре шо на вокзалі працюють батареї
і ось десь 10 50 зустрівся вже з ними на пероні і рушили ми помаленько в сторону Підгірців. Зразу познайомився з дядьком який їхав минулого року 400 але з 600-ки марафону зійшов..цікава компанія, 7 чоловік, і всі я не на мтб так на гібриді, і знову я єден шосер
Темп поїздки в Підгірці був не швидкий, але мене тішило шо спідометр запрацював і я з якою швидкістю я їду
Стан дороги до Золочева був на 50% кращий за стан доріг по яким ми їхали...але то таке... За 10 км від Підгірців ми зробили сніданкову перерву, шото перекусили, пофоткались і поїхали дальше.
Приїхали спочатку до тої церкви шо навпроти замку, там обходили кругом, знову ж таки зробили фотографії і пішли/поїхали до замку. Але ше перед заходом всередниу вони вирішили поїхати глянути на старий цвинтар і липу якій
300 років !!!
Потім був зАмок, всередині він зараз закритий!..як кажуть...на реставрацію...ага(( було відкрите тільки підземелля, де була фотовиставка подій які відбувались останнім часом в замку, алхімічна лабораторія, та привид дівчини-нареченої... легенди я не памятаю
Згодом ми рушили у зворотньому напрямку. Десь за 5 км, один старший велосипедист звернув в поле..бо там мало бути якесь поселення...ну я всьо розумію шо в них всіх агресивна гума...але ж трава і листя мокре!! а як на мене треба враховувати стан і категорію всіх учасників поїздки...ну короч...я впав коли їхав під горку...пробуксував і не встиг вищолкнутись
але нічо, живий-здоровий))але на щастя вони нічо не найшли і ми вренулись на мій рідний асфальт
орієнтовний пробіг/проїзд 130 км...нормально як на таку погоду...бррр...
Орієнтовно через 10-15 км був поворот на Верхобуж. В цьому селищі бере свій початок річка Західний Буг. Місцина я вам всім скажу досить цікава. Ше й по дорозі туди росте
липа під якої відпочивав ше Богдан Хмельницький!!! яка є природною памяткою України! Всього 13 км від повороту з основної траси до Джерела...але!! останні 3 кілометри це просто жах...не то шо грунтвка...там дуже стара бруківка в перемішку з каменями різного калібру...від величезних глиб до практично піску на якому заносить...це була найнерпиємніша частина поїздки....
Але джерело гарне
Дальше не було нічого такого особливого, їхали собі на розслабоні. Прихали в Золочеві на вокзал...попрощались, і я їх посадив на поїзд. На жаль назад своїм ходом вже було їхати чесно кажучи ліньки
на дворі холодно, темно, туман....навіть доволі небезпечно...отже я вирішив сісти на електичку до Тернополя, яка мала бути через 10 хв, але як завжди запізнилась ше на 20....це взагалі вже... приїхав я в Тернопіль десь біля 20...шо зайняло часу відколи ми приїхали на вокзал в Золочеві ~ 2.5 год а може і більше..проти моїх раннішніх 1 год 40-45 хв...вибирайте... і проїзд в електричках подорожчав!!! по студентському до Тернополя з Золочева 5 грн!!! колись (1-2 роки тому) було до Львова така ціна...
це шо получається...до Львова повний білет на електричці 20 грн??!?
Поїздкою задоволений, фотки зараз попробую добавити)
більше фоток в альбомі одного з фотографувавших
https://picasaweb.google.com/110236051395635540323/20111105?authkey=Gv1sRgCKjSipmVv6KXjgE#По бажанню читающик, можна перенести пост в тему "Звіти"...