Мандрівки > Майбутні

Шосерні поїздки. Далекі і недуже

<< < (24/52) > >>

skeleton13:

--- Цитата: Ruslan 75 від 02.10.2011, 13:15:48 ---З такими темпами Тур де Франс або Джиро де Італія не загорами !!!
Клас!

--- End quote ---
::) певно тільки в другому житті....)

планую цими вихідними (субота) з*їздити в Заліщики...туда і назад...з нічним виїздом (4-6 ранку)....бо назад втомлений вертатись краще вдень або ж вечером...

протяжність поїздки 240-250 км...

ціль...покатись  :)

Стечкин:

--- Цитата: skeleton13 від 05.10.2011, 20:04:55 --- ::) певно тільки в другому житті....)

планую цими вихідними (субота) з*їздити в Заліщики...туда і назад...з нічним виїздом (4-6 ранку)....бо назад втомлений вертатись краще вдень або ж вечером...

протяжність поїздки 240-250 км...

ціль...покатись  :)

--- End quote ---

в Заліщиках на протилежному березі зліва є чоловічий монастир - там годують безкоштовно всіх, хто подорожує.
Вінтажа і мене там нагодували дуже смачним обідом :)

skeleton13:

--- Цитата: Стечкин від 05.10.2011, 21:14:54 ---в Заліщиках на протилежному березі зліва є чоловічий монастир - там годують безкоштовно всіх, хто подорожує.
Вінтажа і мене там нагодували дуже смачним обідом :)

--- End quote ---
ага, бачив його...він троха далеченько буде...+ можна було б коло в ту сторону поїхати..але нажаль там нема поблизості моста...

Vadila:

--- Цитата: skeleton13 від 05.10.2011, 20:04:55 --- ::) певно тільки в другому житті....)

планую цими вихідними

ОЦе я розумію шприхаль
--- End quote ---

skeleton13:
поїздка Тернопіль-Заліщики-Тернопіль успішно відбулась! ~270км  :)
звіт згодом... але дам зразу дві поради...
1)не їздіть за тракторами/камазами/маршрутками....бо це може плачевно закінчитись шо для вас шо для того водія
2) неправильно настроєні шосейні контакти можуть призвети до дуже поганих наслідків...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version