Мандрівки > Майбутні
Шосерні поїздки. Далекі і недуже
Marik1986:
Ого ну ти крутий так валити!!! А де така гора находиться,чи це ти по рівній трасі так шпарив за Газелькою?))
Vintage:
--- Цитата: skeleton13 від 01.10.2011, 13:28:25 ---...але дорога взагалі фігова була..мене і так тІпало шо капець...
--- End quote ---
Доріг у нас взагалі немає, одні напрямки, або ж - пересічна місцевість.
Дійсно опиши, ти по прямій зараз скільки максимум на своїй карбоновій машинці витискаєш???
Oleg:
--- Цитата: skeleton13 від 01.10.2011, 13:28:25 ---можливо для більшості професійних шосерів це дрібниця...но для мене доволі таки хороший результат...
максимальна швидкість сьодня сягнула 78.9 км/год :police: Газельки рулять :D можна було б ше більше ....але дорога взагалі фігова була..мене і так тІпало шо капець...але шо цікаво...50/12 ше би хватило навіть на 85...запас був...
--- End quote ---
ну ти і монстр! )))
skeleton13:
--- Цитата: Marik1986 від 01.10.2011, 21:30:42 ---Ого ну ти крутий так валити!!! А де така гора находиться,чи це ти по рівній трасі так шпарив за Газелькою?))
--- End quote ---
та де! *No* нє...то було з горки...обїздна...як їхати від ТНЕУ на львівську трасу і 3-4 км за Тернополем повертати на Броди(В.Глибочок, Білу)...зразу після повороту на Глибочок там спуск до відстійників чи то озер чи якихось там водоймищ....
--- Цитата: Vintage від 01.10.2011, 22:02:20 --- Доріг у нас взагалі немає, одні напрямки, або ж - пересічна місцевість.
Дійсно опиши, ти по прямій зараз скільки максимум на своїй карбоновій машинці витискаєш???
--- End quote ---
ну по рівному за фурою можна і 55-65 їхати по рівному і такий довгий час...навіть більше 10 км...не здохнеш...просто потім тяжко буде самому без неї крутити))
а просто своїм ходом то макимум вижимав трошки більше 50...але і то не довго...1-2 км...стабільно то їдеться 30-40...залежно від місцевості...погоди...стану здоровя, і протяжності поїздки і планів на подальший день, тощо....)
Ruslan 75:
З такими темпами Тур де Франс або Джиро де Італія не загорами !!!
Клас!
Навігація
Go to full version