Мандрівки > Майбутні
Шосерні поїздки. Далекі і недуже
skeleton13:
--- Цитата: datatron85 від 26.09.2011, 09:08:44 ---Хотів би приєднатися, але боюсь, що поки не стягну!))
--- End quote ---
тре помаленько добавляти з кожним днем...90...100...120...так і до 600 має дойти)))
мені особисто помагає 2-3 дня перед такою довгою поїздкою зробити такий собі тест організму на придатність...відстань до 100 км проїхати якомога швидше...шоб за ті дні відновитись і бути готовим до матрасу але довгої відстані... з тим мені помагає Анрі або хлопці з клубу Золоті колеса :)
--- Цитата: Штир від 26.09.2011, 12:45:46 ---Схиляю голову перед такими героями. Але маю питання. Середня швидкість 195 / 8.25 = 23.36 km/h. Може краще зробити паузу на годину (відпочити і добре поїсти) і проїхати два куски з швидкістю 195 / 7.25 = 26.89 km/h?
--- End quote ---
добре поїсти то зле...потім можна не залізти на велик...)) треба в продовж дороги споживати їжу...пічєньки :) або банани...і на середині дистанції шось зїсти побільше...
можна проїхати і за 6 25 при великому бажанні і без перериву...але то вже не ти приїдеш...а виснажене тЄло...))
мені краще робити маленькі переривчики по 5 хв кожні там 30-40-50 км залежно від рельєфу... то вже чисто індивідуально...)
і ше як варіант...ти вже не сядеш в сідло після години перериву...))) тяжко буде знов розігріватись...
skeleton13:
планую на суботу-неділю провідати наших сусідів зо Львова якшо вони шось собі спланують...якшо ж ні...то самому прийдеться думати шось на 200+...тре відкатати останні теплі вихідні...
teodor4ik:
--- Цитата: skeleton13 від 26.09.2011, 21:10:06 ---...ти вже не сядеш в сідло після години перериву...))) тяжко буде знов розігріватись...
--- End quote ---
а ше як за ту годину файно попоїсти.... ненене... перерва 2-3 хв. шоби пульс і тиск устаканити, далі мяси дубіють
--- Цитата: skeleton13 від 26.09.2011, 21:10:06 ---мені особисто помагає 2-3 дня перед такою довгою поїздкою зробити такий собі тест організму на придатність...відстань до 100 км проїхати якомога швидше...шоб за ті дні відновитись і бути готовим до матрасу але довгої відстані...
--- End quote ---
рівно 3 дні... як раз час виведення з мязів молочної кислоти і необовязково 100... хватить і менше, але в максимально можливому темпі з максимальною нагрузкою, краще якшо це буде декілька ривків 10 по 5км з перервою 2-5 хв на печеньку і 50грам води, обід і повторити... шоби виключити втому і нагружати саме мязи, а не весь організм. звтра буде хижо, післязавтра ше гірше... за 3 дня як нова копійка і можна повторяти.
skeleton13:
--- Цитата: teodor4ik від 26.09.2011, 21:32:50 ---а ше як за ту годину файно попоїсти....
--- End quote ---
то вже можна і заночувати :)
--- Цитата: teodor4ik від 26.09.2011, 21:32:50 ---необовязково 100... хватить і менше, але в максимально можливому темпі з максимальною нагрузкою, краще якшо це буде декілька ривків 10 по 5км
шоби виключити втому і нагружати саме мязи, а не весь організм. звтра буде хижо, післязавтра ше гірше... за 3 дня як нова копійка і можна повторяти.
--- End quote ---
все класно сказано!
skeleton13:
можливо для більшості професійних шосерів це дрібниця...но для мене доволі таки хороший результат...
максимальна швидкість сьодня сягнула 78.9 км/год :police: Газельки рулять :D можна було б ше більше ....але дорога взагалі фігова була..мене і так тІпало шо капець...але шо цікаво...50/12 ше би хватило навіть на 85...запас був...
Навігація
Go to full version