ТехМайданчик > Статті

педалювання стоячи - чи варто?

<< < (2/7) > >>

Штир:
Про Еванса Я казав, тому що він більше за інших професіоналів любить їхати стоячи. Їхати стоячи не завжди означає їхати швидше. Любитель, на гібриді також може ефективно їхати стоячи. Питання у тому як часто це варто робити і на скільки довго. Зрештою, ця розмова тільки для того щоб задуматися над пошуком власного оптимально стилю, а не тупо копіювати стиль професіоналів. Загальна теорія нікому не зашкодить. Але, гадаю ніхто не буде заперечувати, що стиль (шосейний) шліфується кілометрами.

Мій знайомий купив шосера GIANT за 1000 баксів, поставив контактні педалі і думав буде літати. Але поки що більше падає.

Стечкин:

--- Цитата: teodor4ik від 01.06.2010, 11:16:52 ---не ти просто вилазиш на сходинку висотою в шатуни

--- End quote ---
НЕПРАВОМІРНЕ ПОРІВНЯННЯ.
біомеханіка ходьби принципово відрізняється відрізняється від їзди на велі, тут просто довго розписувати

--- Цитата: teodor4ik від 01.06.2010, 11:16:52 ---так от хто тебе тому всьому навчив. :D

--- End quote ---

саме так - той [censored] наочний приклад яким не можна бути :(

teodor4ik:

--- Цитата: Стечкин від 01.06.2010, 12:44:10 ---НЕПРАВОМІРНЕ ПОРІВНЯННЯ.
біомеханіка ходьби принципово відрізняється відрізняється від їзди на велі, тут просто довго розписувати

--- End quote ---
сидячи да, а вот стояча ізда і ходьба по сходам едентична.

Erazel I-st:

--- Цитата: Штир від 01.06.2010, 12:29:59 ---Мій знайомий купив шосера GIANT за 1000 баксів, поставив контактні педалі і думав буде літати. Але поки що більше падає.

--- End quote ---
Хай скине трішки передачі і їде на рівну дорогу. реально літати буде. Я коли сів на гірбрида то підколесами мало асфальт не горів. Після здоровенного підвіса він мені видався бритвою що розсікає простір.

Стечкин:

--- Цитата: teodor4ik від 01.06.2010, 12:48:42 ---сидячи да, а вот стояча ізда і ходьба по сходам едентична.

--- End quote ---

тед, ну чого ти спориш?
типа воно тобі тре того глупого авторам захищати?

де ж едентична:
1.ходьба: підняв ногу, поставив на сходинку і тягнеш свою вагу догори
2. вел:ногу не тре піднімати, вона сама піднімається, хіба в контактах/тукліпсах тягнеш догори. потім просто переносиш вагу тіла на ту ногу, що вгорі і розгинаєшь, доки педаль не опуститься в нижню точку - але зусилля іннакше, ніж тягти всю масу тіла на одній нозі догори - менше тре прикласти зусилля і інша спрямованість векторів сили

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version