ТехМайданчик > Статті
педалювання стоячи - чи варто?
teodor4ik:
--- Цитата: Стечкин від 01.06.2010, 13:07:45 ---1.ходьба: підняв ногу, поставив на сходинку і тягнеш свою вагу догори
2. вел:ногу не тре піднімати, вона сама піднімається, хіба в контактах/тукліпсах тягнеш догори. потім просто переносиш вагу тіла на ту ногу, що вгорі і розгинаєшь, доки педаль не опуститься в нижню точку - але зусилля іннакше, ніж тягти всю масу тіла на одній нозі догори - менше тре прикласти зусилля і інша спрямованість векторів сили
--- End quote ---
сама нога не піднімається... ти її піднімаєш тиснучи своєю вагою на педаль... але в процесі ти ту вагу піднімаєш якшо рахувати відносно передньої педалі.
Стечкин:
--- Цитата: teodor4ik від 01.06.2010, 13:13:10 ---сама нога не піднімається... ти її піднімаєш тиснучи своєю вагою на педаль... але в процесі ти ту вагу піднімаєш якшо рахувати відносно передньої педалі.
--- End quote ---
коли переносиш вагу тіла, стоячи на педалях, то зовсім не то, що тобі тре підняти ногу догори на сходинку
teodor4ik:
--- Цитата: Стечкин від 01.06.2010, 13:31:33 ---коли переносиш вагу тіла, стоячи на педалях, то зовсім не то, що тобі тре підняти ногу догори на сходинку
--- End quote ---
да поясніть же хтось йому шо проблема не втому шо треба ногу підняти... а в тому шо треба ше на неї вилізти...
Vadila:
от дорозлі люди і проводять консультації як по сходах ходити
[T_T]:
товарисЧі... я не перчитував весь цей бред шо зверху пише але скажу вам так: я як істений тріаліст провожу все своє веложиття стоячи... (для особо безтолкових пояснюю немає сідла :)) і ось шо я думаю з цього приводу:
в мене було безліч велосипедів одим з яких був Інспіріт там є сідло.. але чомусь сидячи на ньому я не крутив педалі тільки стоячи і це не діло привички... розганявся стоячи і інколи присідав аби відпочити... так вот якшо ви займаетесь більш експримальним видом спорту (Dh Fr SD ST ect.) керування вашим металевим конем робиться тільки стоячи (є в нас кадри які дропають з сходів сидячи я ліпше промовчу :angel:) і тільки на полу розслаблених руках... байк контролюеться шо в розгоні шо в повороті тільки стоячи а сідло це вже вид прихоті... мені лічно воно наф не треба хоча і нагрузки на байк я даю досить великі... воже в чомусь не правий але всеж я висловив свою думку і констатував факт!
Навігація
Go to full version