Мандрівки > Майбутні
Тернопіль - Підкамінь
Sonce:
В порівнянні з іншими поїздками Підкамінь легко проїзжається, я там був два рази один раз на старт шосс, один раз на 26 колесах, за день встигали і доїхати і Залізцях і в Підкамені погуляти. А Якщо хтось хоче ночувати плануйте їхати на липень так числа 23-25, там буде тридиційно етнофестиваль Підкамінь і проїдетесь і на фестиваль подивитесь....
andriy:
--- Цитата: Zombie від 01.06.2010, 07:45:40 ---Ночувати в Підкамені заради одного Підкаменя змісту немає. Оглядати більше як 2-3 години там нічого.
Взагалі відстань смішна - пішки звичайно не дойдеш. Але доїхати при потребі можна навіть на одній нозі і без без всілякої підготовки. Відстань у 110 км - видається Вам заскладною тільки у Вашій голові. Скажіть собі 110 км за один день - це легко - і Вам буде легко.
Якщо не гнати, то за три години не доїхати. Нормальний темп (з відпочинками) це 15 км на годину, плюс один гарний привал хвилин на 40 в Залізцях, або деінде Отже маємо 4-5 годин на дорогу (в одну сторону). Плюс три години на огляд. Тобто 12 годин на мандрівку в цілому. Темніє зараз приблизно о в 21-30, світає о 5-тій. Виїжджайте о 8-ій і будете о 8-ій вдома.
А якщо просуватися зі швидкістю 12-13 км на годину (пів години їдеш-пів відпочиваєш) всеодно більше як 6 годин дорога не займе. Тобто з оглядинами будете вдома о 22-ій. Також цілком терпимо, в нас не раз траплялося і гірше.
--- End quote ---
Цілком згідний - раненько виїхати, а в вечері бути вдома.
Стосовно середньої швидкості - вона може бути і більшою за 15 (20-25), якщо дорога рівна, або й під 30 (якщо все добре йде)
Але якщо під гору то буде звичайно менше.
Якщо згадати поїздку Тернопіль-Залізці-Вишнівець (130 км з гачком), то єдине, що боліло - ср...а. Не хотілося на ній сидіти ;-)
Але місце енергетичне - думаю енергією нас підживить.
Мальцев Олександр:
Я писав про темп а не про швидкість. Тобто включаючи зупинки. Дуже добре що коли ти їдеш то твоя середня швидкість 25 км/год. Яка в тебе середня швидкість коли ти стоїш?
andriy:
--- Цитата: Zombie від 01.06.2010, 10:47:42 ---Я писав про темп а не про швидкість. Тобто включаючи зупинки. Дуже добре що коли ти їдеш то твоя середня швидкість 25 км/год. Яка в тебе середня швидкість коли ти стоїш?
--- End quote ---
якщо загальна середня швидкість (та що на спідометрі AVG. Speed), то нормально.
З якою швидкістю їхати можу на ногах не знаю. Мабуть від відстані залежить.
А яка там дорога? Все на ногах?
pavuk:
о, цікаво б поїхати , тілько щоб без фанатизму :D ну і гарне вікно в погоді хоча б вибрати для мандрівки :)
Навігація
Go to full version