Мандрівки > Майбутні
Тернопіль - Підкамінь
2day:
Дорога туда доволі проста, хоча б через незавантаженість машинами і відносно якісний асфальт.
До того ж дуже красиво по дорозі.
Все можна вирішити за 1 день без ночівлі. Хібі в Підкамені зависнути.
Мальцев Олександр:
Шприха в Підкамені жодного разу ще не ночувала. Завжди встигали повернутися. Щось ти Еразел придумуєш.
Erazel I-st:
А я що кажу шо ночували. Просто тут запропонували з ночівлею.
Доречі Сашки ти трішки неправий . Стечкін ночував. Але не в самому підкамені. Він просто через Олесько туди їхав.
Oleg:
я пропонував їхати з ночівлею, бо особисто для мене дорога в дві сторони (110 км.) задалека і не хочеться робити поїздку дуже виснажливою...
я можу пробити ночівлю в старому монастирі (щоб не везти з собою палатку, спальник, каріматку...), так буде більше часу погуляти по Підкамені, монастирі (там можуть провести екскурсію) і взагалі так буде цікавіше. Як такий варіант поїздки?
Vintage:
Варіант - доволі хороший, бо плануючи таку поїздку на один день треба або як мінімум бути Dream-ом або Corak-ом або нічого невстигнути, одне з двох. Поїздка ж з ночівлею, дозволяє більше насолодитись краєвидами та пофотографувати, вкінці-кінців замутити непоганий звіт на кшталт Теребовлянського!!! От тіко погоду кепську передають, + я пів Суботи - працюю :'(
Навігація
Go to full version