ТехМайданчик > Ровери

Апгрейд Giant Rincon 2010

<< < (2/2)

bhagavan:
Поміняй вилку і гуму на ті шо каже Еразел (1-ий) - а решта будеш міняти, коли вгробиш.

Гума і вилка це те шо дає комфорт катання ). А втулки, гальма, каретка і обода - це те, шо не витримує або зле працює, якшо будеш кататися в невластивому для них режимі.

Ну це я так, без претензій на оригінальність. Лише думка спостерігача.

Vintage:
Вітаю ще одного "Гігантомана" реально отак поширяв Гуглом і ...Уровень мягкой вилки    прогулочный... - ну і більшість компонентів під той опис (в мене тоже той ...пі... Santour  прогулочна "шняжка") http://sport.1k.by/sportingequipment-bicycles/giant/Giant_Rincon_2010-372231.html
 Реально bhagavan відповів коротко і зрозуміло. В мене тоже грошенята ніяк до 2 - ох штук не дозбираються щоб вилку на якусь надійнішу та міцнішу поміняти!!! А ґума у мене Maxxis Wormdrive 1.8 (асфальт - моя стихія).

flow:
Ганяв по кутківцях в лісі і поняв шо то моє ))) і сразу поняв шо резину мою в ж.... ))) так несе шо можна череп зламати, мабуть поміняб скорим часоом.. також поняв шо обода тож тре міняти бо вже мінімальну 8ку вибив як пригав там з трамплінів )) буду шось думати со врємінєм ))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version