Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Пікнік-2008 (13 січня)
Віталько:
Я тойво, взагалі не буду мати до шашлика відношення, хіба на лютий перенесете. Я захворів такою хворобою колди весь покриваєшся зеленими цяточками, якийсь російський дохтор казав шо то вітрянка :(. Такшо я наступні 2 тижні лежу дома і спостерігаю як засихають зелені плямки :)
Tiger:
Вітрянка то коли червоні плямки мазюкають зеленкою і вони стають зеленими. А коли зелені плямки то це вже аномалія :).
Відносно шашлика. Я позитивно настроєний, але потрібно таки уточнити не тільки маршрут, а й конкретний день!!!
Особисто Я можу запропонувати Кутківецький ліс :) (ніц оригінального звісно) бо там є столики і лавочки, також мона просто піти на трамліни(тобто дьорти) оскільк то троха пішки далекувато той похід получиться реальніший :).
Відносно Дати пропоную 13 Січня оскільки то виходить неділя і думаю мало хто працює, а той хто працює буде мати або скорочений день або зможе реальніше спригнути.
Ulka:
--- Цитата: Tiger від 09.01.2008, 18:32:44 ---Відносно Дати пропоную 13 Січня оскільки то виходить неділя і думаю мало хто працює, а той хто працює буде мати або скорочений день або зможе реальніше спригнути.
--- End quote ---
Незнаю хто там може спригнути і кому зроблять скорочений день, але наша бібліотека працювала 8 січня повний робочий день (нас лише вкінці робочого дня відпустили на годину скоріше, бо працівники почали маленький "бунт"). І ше хочу нагадати шо ти мені шось обіцяв на 13 січня!! Забувся???
А якшо до справи, то так склалися обставини шо я 13 буду вихідна, так шо я йду з вами. o^-o
Народ просинаємось від зимової сплячки і активніше обговорюємо шашличок!!! */\*
Ulka:
Народ!!!!! А-у-у!!!!
Шо за бардак?????????
А ну швиденько всі сюди!!!!!! ;)
Ну, нехочете писати, той нетреба.... :'(
Ulka:
Народ!!!!
Шановні громадяни!!!
Приєднуйтеся до нас!!!!!
13 СІЧНЯ 2008 РОКУ ЗБИРАЄМОСЯ ВСІ НА 12-00 ГОДИНУ БІЛЯ ФУРШЕТУ!!!!
ХТО ХОЧЕ ЙТИ ЧЕРЕЗ ОЗЕРО, ТО ЗБИРАЄТЬСЯ НА 11-30 БІЛЯ ГОТЕЛЮ ТЕРНОПІЛЬ, І ШУРУЄ ЧЕРЕЗ ОЗЕРО ДО ФУРШЕТУ, ДЕ ВАС ЧЕКАТИМУ Я (БО Я СТРАШНА БОЯГУЗКА І ЧЕРЕЗ ОЗЕРО НЕ ПІДУ).
Тепленько одягайтеся, дуже тепленько. Шоб не позмерзали. :) З собою беріть по 30-50 грн. (ціна, орієнтовна, можливо буде набагато менша) Закуплятися будемо в фуршеті, заодно і пройдемо екскурсію магазином, мож хто ше не був... :D
Ну якшо я шось може і забула то допишіть самі. ;)
Від щирого серця, запрошую всіх 13 січня прийти до фуршету!!!!
Навігація
Go to full version