Мандрівки > Майбутні

Корисна справа

<< < (2/5) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 25.05.2010, 16:46:27 ---Ти точно нічого не плутаєш? Для такого треба інвентаризацію робити і новмера деревам роздавати. Може не кожне дерево паспортизоване, а наприклад на кшталт "ліс березовий - 1 штука"

--- End quote ---
не, якшо то якето лісництво то поштучно... якшо приватний садок то не факт... алеж правду пишете шо господар таки найдеться, як тіко так сразу...

2day:

--- Цитата: teodor4ik від 25.05.2010, 17:38:29 ---не, якшо то якето лісництво то поштучно... якшо приватний садок то не факт... алеж правду пишете шо господар таки найдеться, як тіко так сразу...

--- End quote ---
Питав в різних людей, ніхто про господаря не чув нічого, кому належить невідомо, може й лісництву. Місце просто гарне, пропаде...
тим більше там така глуш, що за 2-3 години роботи там можна все впорядкувати, і нікого не зустріти. Осінню за яблуками їхати. А весною чистим цвітом милуватись

skeleton13:
а шо на рахунок доріг туда?...в якому стані?..я туда на шосейнику доїду живим?  :D

2day:

--- Цитата: malecha від 25.05.2010, 16:37:49 ---Я не вмію пилкою користуватися:(
Але якщо на тих гілках жарити ковбаски потім, то я за.
Проте сад - нічий, поки його ніхто не чіпає. Як тільки хтось його починає робити намйенші натяки на захват кусочка гілочк, знаходиться власник. Він міг бути колгоспний.
Крім того, на такі роботи (обрізання гілок) потрібно дозвіл органу місцевого самоврядування. Так як кожне дерево мало б бути паспортиризоване та стояти на обліку.

--- End quote ---
Ковбаски жарити обов'язково
Дописано : 25.05.2010, 18:40:17
--- Цитата: skeleton13 від 25.05.2010, 18:21:24 ---а шо на рахунок доріг туда?...в якому стані?..я туда на шосейнику доїду живим?  :D

--- End quote ---
Я там тільки шосейником їзджу, так що без проблем. Лісом десь 2 км всього. Але дорога гарна

skeleton13:
тоді кажіть дату...там вже подивимся...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version