Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
чи варто покотеньки, імпрези і забави позначати на ровері?
Erazel I-st:
Ромку, іди в зад. Чого це я зразу наклепаю собі багато штук? Ти колись бачив щоб я присвоював собі несвої заслуги? А якщо я вже здобув щось то приховувати цього не намірений.
Мальцев Олександр:
Та клей собі що хочеш. Ромко висловив очевидні застереження, підозрюю, що спеціально для тебе, бо ти якось важко сприймаєш очевидні речі. Підозрюю, щоб ти усвідомив, що тобі хочуть розтлумачити, потрібно буде попередній допис продублювати 3 рази.
bhagavan:
може я навіть ненавмисно підсвідомо написав еразел з малої букви в свому пості, начебто підресллючи символічність і збірність обраного ніка ). Просто я тут більше нікого з активних шприхалів не знаю так як тебе, а реквізити з шприхатих покотеньок - номер і значок Шприхатих кілометрів бачив тільки у тебе. Так шо, Сергію, не кіпішуй - тебе ніхто не ґанить - ти ж пам'ятник :) .
wuwuzange:
--- Цитата: bhagavan від 06.08.2010, 22:10:01 ---....а реквізити з шприхатих покотеньок - номер і значок Шприхатих кілометрів бачив тільки у тебе.
--- End quote ---
Е-е-е-е-!!! В той день як роздали значки "шприхаті кілометри", я свій завішав в Андрійця в Червоному... його й зараз там можна бачити 8)
Erazel I-st:
Ну бо інші десь провтикалі ті значки, а мені дорогий мені як пам'ять, тому й ношуся з ним. У мене вон навіть дома зберігаються номерки з тих шприхатих кілометрів :).
Просто не треба робити з мене папуаса обвішаного всякими значками. Я почуття стилю все ж маю. І всякі значки це для мене скоріше не прикраса а спогад і нагадування про те де я вже встиг відмітитися :), щост на зразок медальних планок :)
Навігація
Go to full version