Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Наклейки "Шприха"

<< < (8/31) > >>

bhagavan:
ну ці зроблені на білому оракалі. Якшо оракал буде прозорим - то не бачу перешкод ).

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 09.06.2010, 00:56:21 ---ну ці зроблені на білому оракалі. Якшо оракал буде прозорим - то не бачу перешкод ).

--- End quote ---
не проблема ніразу... просто якшо наліпка буде прозора фон рами буде пробивати через задруковану поверхню... і ліпити мона бде тільки на білі(дуже світлі) рами, яких не так багато щоби для них валити окремо серію (читай тратити 20-25 грн.)

Alone_rider:
Ну там чому. Чорний надпис буде дивитися і на синій/зеленій/жовтій рамах. Он у мене світлозелеа рама. Я так подивився, має кльово виглядати така наклейка. Буду мати вільні хвилини то зайду, візьму одну-дві штуки.

teodor4ik:

--- Цитата: Alone_rider від 09.06.2010, 16:15:38 ---Ну там чому. Чорний надпис буде дивитися і на синій/зеленій/жовтій рамах. Он у мене світлозелеа рама. Я так подивився, має кльово виглядати така наклейка. Буду мати вільні хвилини то зайду, візьму одну-дві штуки.

--- End quote ---

В опщем так... якшо знайдуться бажаючі спонсорувати друк чорно-прозорих наліпок, я їх друкану і наріжу...

GreenFox:

--- Цитата: teodor4ik від 09.06.2010, 16:20:05 ---В опщем так... якшо знайдуться бажаючі спонсорувати друк чорно-прозорих наліпок, я їх друкану і наріжу...

--- End quote ---

Хав мач?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version