Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Наклейки "Шприха"

<< < (27/31) > >>

Roman5700:

--- Цитата: xlibes від 15.08.2012, 16:38:23 ---Гадаю, всі розуміють, що якась наклейка на рамі шприхаля чи шприхальку.
:)

--- End quote ---
Гадаю, що так. Я ж новачок і мені хочеться їздити як най частіше в покатеньки, виходити приблизно до вашого рівня і звісно хочеться мати наклейку шприхи.

vitkov:
Мені треба чотири наклейки  дві на Кандський витривалий і дві на Німецький накатистий.. де  можна  їх взяти чи купити ???

Andy:
Наклейки вже надруковані, але не мав можливості забрати. В понеділок заберу, і буду роздавати :)

vitkov:

--- Цитата: Andy від 18.08.2012, 09:27:15 ---Наклейки вже надруковані, але не мав можливості забрати. В понеділок заберу, і буду роздавати :)

--- End quote ---

та чого будеш  так роздавати  просто  готовий  певну суму   заплатити як  невеличку  подяку за зроблену  тобою важливу  роботу...

Andy:
Наклейки в мене. Можна забрати як на роботі, так і вдома. Робота - Танцорова, 22, Сервісний центр "ViP-комп"ютер". Дома - вулиця Весела, район Старого Парку. Контактний тел - 068 515 нульнуль 59, Андрій.

Ніяких грошей мені не треба, бо наклейки "Шприха" - безцінні, через надцять років можна буде на аукціоні на квартиру обміняти :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version