Загальний > Забави роверові

нічна велопрогулянка 2

<< < (5/6) > >>

Vadila:
як ви ше додому доїхали

Стечкин:
кому тре всі фоти: http://www.rapidshare.ru/1495766

bhagavan:
Я от сплю і в снах бачу, якби то пояснити Стєчкіну, шо мало кому потрібні всі 10 мегапікселів з його фотоапарата, а я так взагалі рідіко більше двох його фоток ніколи не маю терпіння додивитись - бо поки загрузиться одна - то вже тре йти на вечірню казку і спати.

Питання в лоб: чого не заведеш собі галерейку якусь з людського розміру фотками для перегляду, а не для інвентаризації битих пікселів матриці свого фотика? Може пікаси не любиш - то є безліч інших. А архіви качати по 300 мегабайт - це шось абсолютне нове у нашому форматі ).

Andrizzio:

--- Цитата: bhagavan від 25.05.2010, 23:28:06 ---Я от сплю і в снах бачу, якби то пояснити Стєчкіну, шо мало кому потрібні всі 10 мегапікселів з його фотоапарата, а я так взагалі рідіко більше двох його фоток ніколи не маю терпіння додивитись - бо поки загрузиться одна - то вже тре йти на вечірню казку і спати.

Питання в лоб: чого не заведеш собі галерейку якусь з людського розміру фотками для перегляду, а не для інвентаризації битих пікселів матриці свого фотика? Може пікаси не любиш - то є безліч інших. А архіви качати по 300 мегабайт - це шось абсолютне нове у нашому форматі ).

--- End quote ---

ага, або на іміджшак викласти  *dontknow*

Стечкин:

--- Цитата: bhagavan від 25.05.2010, 23:28:06 ---Я от сплю і в снах бачу, якби то пояснити Стєчкіну, шо мало кому потрібні всі 10 мегапікселів з його фотоапарата, а я так взагалі рідіко більше двох його фоток ніколи не маю терпіння додивитись - бо поки загрузиться одна - то вже тре йти на вечірню казку і спати.

--- End quote ---

я нормально сприймаю конструктивну критику, можна мені і скорше це було написати :)
шо стосуються 300 Мб - в мене вивантаження більше 20 хв не займає, при тому шо качаю с домашнього компа.
може хто всі фотки захоче ?
фотограф з мене ніякий, камера ЕРГО 5 мегапікселів - дешевшої просто не знайшов :)
я фокаю просто для того, шоб хоч щось лишилося на згадку, причому не тільки мені.
обіцяю в подальшому викладати на пікасу

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version