Адміністративний > Вітальня

Вітаємо Ромка Bhagavan'a

(1/12) > >>

xlibes:
Можливо вам, як користувачу шприхатого форуму, приходили повідомлення від Адміністрації Шприхи або ви просто десь інакше зустрічали це словосполучення.
То я хочу щоб ви знали, що були затяжні моменти, коли Ромко-Bhagavan був одноосібним адмінстратором нашого форуму і сайту.
Звісно в різний час було більше людей але обставини і їх життя мінялося і люди самоусувалися, як від адміністрування, так і від модерування. Але Ромко був все. Завдяки йому одному це все і функціонувало. І не просто так.

Я все чув від нього: "А я тут це зробив так", "А тепер в нас є таке", "А що ти думаєш про це?", "А що би ще зробити?"...

Звісно це все він робив і робить для нас просто так, витрачаючи свій вільний час, сили і кошти.

Так що давайте привітаємо нашого Ромка із ДН.
Побажаємо всього, що тільки годен.
Бо то є добрий товариш, файний хлоп, завзятий шприхаль і відповідальний адміністратор.

Ромку, буть далі!

Віталько:
Вітаю тебе, Ромку, з 20 з чимісь там літтям (то не важливо). Побажаю в додачу ше й всього, шо не годен. Рости великий і широкий :). Хепі бйоздей!

Гарна підрібка, Слаффку :)

Kritik:
і я ВІтаю!!!  :)

wuwuzange:

ВІТАЮ!!!
ВСЬОГО ВСЯКОГО, дякую за Шприху!

Vintage:
Приєднуюсь до привітань , в першу чергу - міцного здоров'я і всього того, чого сам собі побажаєш!!!  Для підняття настрою міні-гумореска   *superstition*

Йде голодний лев по стежці
Злющий аж кипить.
Раптом бачить на травиці
п'яний заєць спить.

Лев узяв його за вуха
до очей підніс..
- Де ти знову нализався?
Взяв би тебе біс..

сонний заєць стрепенувся
чихнув і сказав:
- Шо старий ,по морді хочеш?
положи де взяв.