Мандрівки > Звіти

Зима та не справжня...

<< < (2/4) > >>

Dreamland:

--- Цитата: erazel від 10.12.2007, 16:44:56 ---Ти хотів сказати МОЗГАМИ

--- End quote ---
Сергію в тебе мабуть роздвоєння твого "его" - в темі ЖАРА ти розхвалюєш зиму - спокушаєш принадами болотяного фрістайлу по лісах з широкими болотниками - а тут твоя друга половина его вже починає наїзжати на товариша-шприхаля який послухався твоєї поради і ринувся з головою у цей тобою розмальований світ... ти визначся до якої парафії ти належиш... наведи лад зі своїми пріоритетами...

xlibes:
Я думаю Сергій в такому випадку тоді перестане бути тим  Еразелом якого ми знаємо... :)

Erazel I-st:

--- Цитата: Dreamland від 11.12.2007, 09:01:51 ---Сергію в тебе мабуть роздвоєння твого "его" - в темі ЖАРА ти розхвалюєш зиму - спокушаєш принадами болотяного фрістайлу по лісах з широкими болотниками - а тут твоя друга половина его вже починає наїзжати на товариша-шприхаля який послухався твоєї поради і ринувся з головою у цей тобою розмальований світ.

--- End quote ---
Ну ти блін і порівняв. Як то кажуть "що росіянину добре то німцю смерть". Болотний фрістайл і т.д. то для МТБ, і гібридам там робити нічого. Ніхто ж не катає на Ферарі поїздки для джипів.  ;D

xlibes:
Так, флудери, геть із мого звіту у флудерські теми !..  :) :) :)
А в тім що маю, на тому і їжджу.
Як то кажу: трутки боятия - дусту не їсти...
А коли хочеться покатнутися, то ніц і не спинить.
І ноги я бережу, мозок тим більш.

Erazel I-st:

--- Цитата: xlibes від 11.12.2007, 09:31:01 ---І ноги я бережу, мозок тим більш.

--- End quote ---
Якщо ти свій мозок бережеш так само як свої ноги то я йому не заздрю. Я шолі собі коліна надірвав  :P

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version