Нарешті сталося!!!
Після трьох тижнів перерви шприхалі нарешті спромоглися зібратися у достатній кількості і продовжити славну традицію покотеньок. Хоча маршрут був досить скромним, а кількість учасників лише троє добровольців, та зважаючи на не зовсім сприятливу погоду, поїздка носила характер повноцінної.
25 листопада 2007 року було прокатано такий маршрут:
Тернопіль - Біла - Гаї Шевченківські - Лозова - Збараж - ТернопільВзагалі-то із майдану нас виїхало четверо. Та за Білою ми втратили одного бійця через пробите колесо.
А проїжджаючи через Гаї, ми вступили до товриша Zombie, хоча не плекали особливої надії, що він поїде з нами. Зате він вийшов привітатися, зазнимкував нас і висловив свій жаль з приводу неможливості покататися із нами.
Тому ми троє і вирушили далі. Їхали в основному по асфальті, місцями був ще сніг. Правда до Збаража ми не доїхали раптом 1-2 км, не хотіли спускатися з тієї гірки перед самим містом, щоб знову не дертися на неї по дорозі додому. А заїхали у посадку у передмісті і гарно перекусили, з"їли все, що мали, випили весь гарячий чай з ромашок китайських. Звісно ще сфотографувалися і гайда назад, бо почали змерзати в лісі без руху, я так змерз у руки, що то капець був.
По дорозі мене дивувала майже повна відсутність людей на дорогах і вулицях. Поверталися вже напряму по трасі. Не знаю як хлопці, а я був вдягнутий добре, тому поки крутив майже не відчував холоду, хіба на обличчі, бо воно нічим крім окулярів не було захищене. Вже в Тернополі завернули в сторону мого будинку, показав хлопакам, де я живу, та й роз"їхалися по домівках.
Вже коли я зайшов додому і відчув теплий подих оселі, я побачив які в мене мокрі і брудні кросовки, як трохи задрипалися штани і який мокрий велосипед. Залізного коня я лишив у коридорі просохнути, а сам пішов роздягатися.
Цікаво мабудь виглядає список того, що я мав надягнутим на собі:
1) куртка-вітровка, промокаюча;
2) шолом;
3) бандана;
4) велоокуляри;
5) шарфик;
6) рукавиці;
7) тонка бавовняна рубашка на довгий рукав;
веломайка;
9) майка;
10) труси;
11) велотруси;
12) еластичний бинт на правому коліні;
13) пов"язка на лівому коліні;
14) еластичний бинт на лівому коліні;
15) тонкі бавовняні штани;
16) тонкі балонові промокаючі штани;
17) панчоха на лівій нозі;
18) панчоха на правій нозі;
19) шкарпетка на лівій нозі;
20) шкарпетка на правій нозі;
21) пара кросівок.
Як сказав Віталік, я міг би грати у карти на роздягання три дні.
Вже вдома я пив гарячий чай, дивився у вікно і думав, що це мені сталося, в таку погоду вибратися на покотеньку?
Зара би нізащо не вийшов надвір.
Світлини:
http://picasaweb.google.com/xlibes/11252007_Zbarag_SmallЦього разу загальна протяжність маршруту становила такі бажані мною 40 кілометрів.
Середня швидкість на дистанції склала 16,9 км/год.
Час у дорозі 2:24:04.