Дівчата, не сваріться
. Задоволення це така штука, шо його можна отримувати найнесподіванішими способами в найнесподіваніший час.
У мене на пам'яті якшо не безліч, то невелика купка "провальних" акцій чи покотеньок точно назбирається. І серед усіх причин, що стають на заваді гуртуванню і гарному спільному проведенню часу може назвати основних кілька:
1. Нечітка позиція і особи організаторів і мутні горизонти самої акції. Хтось десь чогось буде їздити вночі. Пару переляканих переповідають одні одним легенди про "чорних таксистів", ше якісь провокатори висловлюють "жартівливі" ідеї догнатися пивом чи горілкою, в результаті формується несприятливий імідж і непредбачувана результативність акції, яка відлякує потенційних новачків від участі.
2. Відсутність відповідальності (внутрішньої, по совісті, а не адміністративної чи кримінальної) за неявку. Якшо я нічого нікому не обіцяв то і приходити можу не обов'язково.
3. "Затухаючий імпульс" поширення анонсів - недолік піару і популяризації. Лікується збільшенням "епіцентрів" поширення інформації до 3-5 осередків. Навіть в нас на форумі є кілька неформальних "груп і колективів"... якшо хтось з старожилів-ККшників скаже, о круто, буду дурним якшо не поїду - то приєднається мінімум ще 3-5 кк-шників старожилів. Те саме стосується екстремалів-даунхільщиків, тріалістів чи лицарів довгих дистанцій і тонких колес.
4. Погода, яка при сильних 1-2-3 позиціях має досить невелике значення і нівелюється гарним спорядженням. Ясно, шо якшо Еразел катає завжди в джинсах і сведрі, то я не позаздрю йому коли він намокне. А Стєчкін цілком нормально почуватиметься в костюмі з гортексу.
Так шо всі розмови про страхофобію перед дощами і задоволення, яке не вдалося би отримати, це завуальовані "обмовки по фрейду"
.