Загальний > Забави роверові

нічна вело-прогулянка

<< < (8/10) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: Slend від 18.05.2010, 12:53:19 ---Кого небуло гризіть локті нас сьогодні по 5 каналі показують в "Час новин"  :P

--- End quote ---
Боюсь навіть спитати під яким заголовком. Невже "Рейнофіли атакують"?

Slend:

--- Цитата: Erazel I-st від 18.05.2010, 15:18:25 --- Боюсь навіть спитати під яким заголовком. Невже "Рейнофіли атакують"?

--- End quote ---
Erazel I-st чо ти такий гамнистий? *dontknow*

Vadila:
ооо а зараз ерезель буде матюкатися 8)

Erazel I-st:
Неа, чого мені матюкатися. Мені не звикати до неофітів. Я вон Стечкіна нормально пережив, то й тепер переживу.  :D
Дописано : 18.05.2010, 19:14:08
--- Цитата: Slend від 18.05.2010, 18:00:27 ---Erazel I-st чо ти такий гамнистий? *dontknow*

--- End quote ---
ой, невже ти віриш в то що по 5 каналі будуть показувати новину про 8 чуваків які вирішили проїхатися нічними вулицями у провінційному місті. Як на мене масштаб не той, без обід.

Koko:

--- Цитата: Erazel I-st від 18.05.2010, 19:11:46 ---Неа, чого мені матюкатися. Мені не звикати до неофітів. Я вон Стечкіна нормально пережив, то й тепер переживу.  :D
Дописано : 18.05.2010, 19:14:08 ой, невже ти віриш в то що по 5 каналі будуть показувати новину про 8 чуваків які вирішили проїхатися нічними вулицями у провінційному місті. Як на мене масштаб не той, без обід.

--- End quote ---
Всім невіруючим та віруючим даю ссилочку:)
http://www.youtube.com/watch?v=ghvcwZja2NY

І пропоную на наступний раз підтримати 7-ох чуваків та одну чувіху )))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version