Мандрівки > Звіти

долина нарцисів 8-9.05.2010

<< < (9/9)

teodor4ik:

--- Цитата: Dreamland від 21.05.2010, 17:08:49 ---Ну так - ми ж бачилися на жд в Воловці? Ти ж сам був - ми ще троха говорили про те про се.

--- End quote ---
в воловці були: ми і не ми :D

svarozhych:

--- Цитата: Dreamland від 21.05.2010, 17:08:49 ---Ну так - ми ж бачилися на жд в Воловці? Я тебе розпитував чи у вас в Вінниці немає велосипедистів більше, що ти сам їздиш.

--- End quote ---
Саме так. :) А їздити самому мені просто подобається. :)

helga lemberg:

--- Цитата: svarozhych від 21.05.2010, 15:58:21 ---Привіт. Я з Вінниці. напевно я бачив Вашу групу під час цієї подорожі. Один раз на вокзалі, а потім перед Долиною Нарцисів. :)
ось тут мій звіт: http://veloukraine.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html

--- End quote ---

Гарний звіт, вже третій рік збираюсь в Закарпаття і ніяк не вдається поїхати :), думала уже покинути ту затію, але після такого звіту певно доведеться  все-таки  поїхати   :)

svarozhych:

--- Цитата: helga lemberg від 21.05.2010, 17:40:12 ---Гарний звіт, вже третій рік збираюсь в Закарпаття і ніяк не вдається поїхати :), думала уже покинути ту затію, але після такого звіту певно доведеться  все-таки  поїхати   :)

--- End quote ---
Радий, що Вам сподобалося. Це просто там місця такі гарні! :) Я написав його досить коротко. Якщо будуть якісь питання щодо маршруту - звертайтеся у блозі. Буду радий допомогти.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version