Мандрівки > Звіти
долина нарцисів 8-9.05.2010
teodor4ik:
--- Цитата: Dreamland від 21.05.2010, 17:08:49 ---Ну так - ми ж бачилися на жд в Воловці? Ти ж сам був - ми ще троха говорили про те про се.
--- End quote ---
в воловці були: ми і не ми :D
svarozhych:
--- Цитата: Dreamland від 21.05.2010, 17:08:49 ---Ну так - ми ж бачилися на жд в Воловці? Я тебе розпитував чи у вас в Вінниці немає велосипедистів більше, що ти сам їздиш.
--- End quote ---
Саме так. :) А їздити самому мені просто подобається. :)
helga lemberg:
--- Цитата: svarozhych від 21.05.2010, 15:58:21 ---Привіт. Я з Вінниці. напевно я бачив Вашу групу під час цієї подорожі. Один раз на вокзалі, а потім перед Долиною Нарцисів. :)
ось тут мій звіт: http://veloukraine.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html
--- End quote ---
Гарний звіт, вже третій рік збираюсь в Закарпаття і ніяк не вдається поїхати :), думала уже покинути ту затію, але після такого звіту певно доведеться все-таки поїхати :)
svarozhych:
--- Цитата: helga lemberg від 21.05.2010, 17:40:12 ---Гарний звіт, вже третій рік збираюсь в Закарпаття і ніяк не вдається поїхати :), думала уже покинути ту затію, але після такого звіту певно доведеться все-таки поїхати :)
--- End quote ---
Радий, що Вам сподобалося. Це просто там місця такі гарні! :) Я написав його досить коротко. Якщо будуть якісь питання щодо маршруту - звертайтеся у блозі. Буду радий допомогти.
Навігація
Go to full version