Мандрівки > Звіти

долина нарцисів 8-9.05.2010

<< < (8/9) > >>

svarozhych:
Привіт. Я з Вінниці. напевно я бачив Вашу групу під час цієї подорожі. Один раз на вокзалі, а потім перед Долиною Нарцисів. :)
ось тут мій звіт: http://veloukraine.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html

Сім самураїв:

--- Цитата: svarozhych від 21.05.2010, 15:58:21 ---Привіт. Я з Вінниці. напевно я бачив Вашу групу під час цієї подорожі. Один раз на вокзалі, а потім перед Долиною Нарцисів. :)

--- End quote ---
гарний звіт!

teodor4ik:

--- Цитата: svarozhych від 21.05.2010, 15:58:21 ---Привіт. Я з Вінниці. напевно я бачив Вашу групу під час цієї подорожі. Один раз на вокзалі, а потім перед Долиною Нарцисів. :)

--- End quote ---

слухай добра людина... я якраз недавно вивчав мапу на предмет прохідності дороги виноградово-берегово-мукачів, там дорога людська?

Дописано : [time]21.Тра.2010, 16:20:28[/time]
--- Цитувати ---От тільки десь тут, або піднімаючись на перевал я зірвав коліно і воно боліло у мене решту подорожі... Що було не дуже приємно...
--- End quote ---
ше 1 жертва маршруту...
Дописано : [time]21.Тра.2010, 16:22:40[/time]
--- Цитата: svarozhych від 21.05.2010, 15:58:21 ---... а потім перед Долиною Нарцисів. :)

--- End quote ---
то були не ми... ми в той час вже пробували добратись до однієї галявинки за хустом *No*
Дописано : [time]21.Тра.2010, 16:27:20[/time]
--- Цитувати --- Зустрів киян на велах. Вони приїхали сюди з Одеси своїм ходом.
--- End quote ---
ми їх тоже зустріли, але вони не кияни, а полтавчани і ледве не запізнились на потяг, ми з ними їхали в 1му вагоні, прикольні пацани...
Дописано : 21.05.2010, 16:30:28
--- Цитувати --- На мою думку якщо поставити це як ціль і якщо не їхати через Виноградів і Берегове то цей маршрут можна спокійно проїхати за два дні.
--- End quote ---
можна... :D

svarozhych:

--- Цитата: teodor4ik від 21.05.2010, 16:16:18 ---слухай добра людина... я якраз недавно вивчав мапу на предмет прохідності дороги виноградово-берегово-мукачів, там дорога людська?

--- End quote ---
так, дорога для велосипеда чудова. від Хуста до Виноградова частково їхав через ліс, попід Тису. і на трасах потоку машин майже не було. у мене в звіті описано як проїхати. хоча там важко заблукати.

--- Цитата: teodor4ik від 21.05.2010, 16:16:18 ---то були не ми... ми в той час вже пробували добратись до однієї галявинки за хустом *No*

--- End quote ---
просто я там лише одного учасника групи бачив і він сказав, що вони з Тернополя от я і подумав, що це ви разом :)

Dreamland:

--- End quote ---
Ну так - ми ж бачилися на жд в Воловці? Я тебе розпитував чи у вас в Вінниці немає велосипедистів більше, що ти сам їздиш.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version