Мандрівки > Звіти

долина нарцисів 8-9.05.2010

<< < (3/9) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 10.05.2010, 18:29:25 ---...

--- End quote ---
там ше тайгер казав шото шо в минулому році тормозив і здихав...

--- Цитата: Vintage від 10.05.2010, 18:25:57 ---Класно, особливо звіт у стилі "а-ля Terminator4ik".

--- End quote ---
ти про то шо я здихав-здихав і ніяк не сдох до решти? поїдеш з ними, поймеш як воно буває...

--- Цитата: Vintage від 10.05.2010, 18:25:57 ---Фото все ще очікуєм?!?
--- End quote ---
чекаємо поки корак проявить плівку... 8)

xlibes:
Кльово! І вже частково традиційно :).
А там 90 км таки спуск, хоч і мінімальний, хоч із перевалами.
Річка, попри яку спуск, називається Ріка.

Ми в 2008 першого дня зробили 130 км. Таки забагато було.
Бо заганяються люди, деякі. :)
А ще як піднятися із ровером на замкову гору...

А загалом рекомендацій все тільки дві:
 - їздити регулярно;
 - мати в  горах справні гальма.

:)

teodor4ik:
пара приколів вдогонку...

Якшо при запакуванні ровера в целофан використати багато скотчу, то розпакуванння його займе значно більше часу. А якшо стяжок, то сили...

Якшо велочохол тра не для понтів, а для відмазки, то стане простої штори з секонда в самий дешевий день.

Сіль і спеції з собою можна не брати, коли хочеться їсти по справжньому на такі дрібниці уваги не звертаєш.

коли в перший день пообідали, шукали кода викинути сміття і побачили жіночку яка пішла зі своїм кудась за ріг, рішили шо до смітника... я пшов туда само, але смітника не побачив, коли перепитав куда би його викинути офігів: "кидай в річку"...

Вертаючись назад замітив шо в туалеті з стелі протікає вода, про шо і без затримок доложив народу: "У нас в вагоні є душ".. Єссно мені ніхто не повірив, но Корак туда таки пішов і не було його досить довго... рішили шо таки душ приймає...

Мене заїла дика жаба коли я почув від полтавської команди про то шо вони бачили наших матрасників в Мукачево... я здихаю, а вони тут катаються!!! Виявилось вони зматрасили електричкою, аж відлягло.

xlibes:
Бугога! А ти думав всі такі реактивні.
Чекай, а то яка по рахунку твоя багатоденка із наметом?

Віталько:
Асіліл! Чудово покатались, жую лікті, пускаю слину і спішу друкувати, поки слина не залила клавіатуру наніц. Ху із група Сашки?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version