ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Задній перемикач

(1/3) > >>

andriy:
Шановна велоспільнота!

Маю задню перекидку Alivio, але цікавить така інформація:

1. Який приблизно її ресурс (ск. тис.км) при середньостатистичному катанні?
2. Чи є сенс її міняти на якийсь Sram такого ж класу? (можливо в зв'язку з якимось кращим переключенням)... і водночас яка живучість Sram'у
3. Чи є сенс її міняти на якийсь Shimano Deore ? (можливо в зв'язку з якимось кращим переключенням)... і водночас яка живучість Deor'у
4. Чи замінити на ту саму Алівіо, коли настане її година?

На разі нічого ще не міняю, просто цікавлюсь.

Дякую за ваші думки.

Erazel I-st:
Алівіо це ті самі деоре але під 8 передач. В чому різниця між Аліво, Деоре і ЛХ мені досі на жодному форумі ніхто незміг сказати  :D.
 Сам юзаю алівіо на РМ вже 2 рік. нарікань нема.
 Міняти варто хіба що на СРАньМ Х5, бо Х4 кажуть гівно по якості. Срам чіткіше переключає, але Шімано мягше. Що краще рішати тобі. Але врахуй що тоді прийдеться і манетку міняти.

ZlyiGamer:
Свого часу на альтусі зотри роки відїздив, так шо не парся :D
Роліки мого аліво почали видавати осторонні звуки після 3х місяців катання (800 км), розібрав, помив від піску, змастив і працює як нова :) Не думаю, що є сенс міняти ходову на ЛХ і вище, якщо ти не серйозний турист/спортсмен чи злосний понторєз :)

Знаю таварісча, який років 5-6 відкатав на аліво, який вже подихає, але ше в роботі :D

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 07.05.2010, 13:39:14 ---Алівіо це ті самі деоре але під 8 передач. В чому різниця між Аліво, Деоре і ЛХ мені досі на жодному форумі ніхто незміг сказати  :D.
 Сам юзаю алівіо на РМ вже 2 рік. нарікань нема.
 Міняти варто хіба що на СРАньМ Х5, бо Х4 кажуть гівно по якості. Срам чіткіше переключає, але Шімано мягше. Що краще рішати тобі. Але врахуй що тоді прийдеться і манетку міняти.

--- End quote ---
угу... а ЛХ і ХТ взагалі ідентичні з вигляду...

міняти варто!!! але тільки після того як цю зломиш... (х5 манетки 3*9 маю якшо шо)

Erazel I-st:

--- Цитата: teodor4ik від 07.05.2010, 14:20:16 ---угу... а ЛХ і ХТ взагалі ідентичні з вигляду...

--- End quote ---
в ХТ вже приміняються керамічні підшипники в коліщатках та трішки більш наворочена конкструкція шарнірів. Ну і по дрібязку(резиновий відбойнік і т.д.). А от Алівіо, ДЕОРЕ і ЛХ відрізняються лише формою, і то Деоре і Алівіо на рік молодші ідентичні.
 Так шо засунь собі свій сарказм сам знаєш куда. ІМХО міняти Алівіо варто хіба що на нові Шедов або на ХТ.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version