Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД
LEADER FOX TOSCANA gent біло-чорний з елементами червоного
Yanek:
Щодо краденого вєліка - Я, як злодій, коли б залишав його в Тернополі, то б принаймні перефарбував чи шось там перечіпляв. В такому випадку вел можна все одно легко ідентифікувати по кріпленню рульового стакана до рами
йой. тре молитися шоб комусь він на очі попався...
Yanek:
Досі не вірю, що його нема...
Часом прокидаюся, чищу зуби, п’ю каву..йду до дверей..і відкриваю їх з такою афігезою надією побачити його, як і раніше, на сходовій клітці...
дивіться в два вока, хлопці і дівчата..не дайте загнутись моїй мрії повернути вєлік...
Kritik:
буду мати на увазі
але ніколи не розумів людей які лишають велосипеди, каляски і т.д. на площадці
не важно який замок і т.д...
любий замок відкривається або ломається...
я наприклад свій тримаю в себе в кімнаті , так сказать сплю з ним :D
Yanek:
Най мене, як то кажеться, щось страшне застрелить, але видається, що я бачив сьогодні в Тернополі свій Велосипед.
Дядечко середнього віку проїхав на ньому повз мене на вулиці Сагайдачного в самісінькому центрі міста. Я довго роздуплявся і оглядався, і поки дойшов висновку що ровер таки мабуть мій - дядечко успішно скрився.
А основний аргумент чому вважаю, що велосипед мій - його колір. Він був однорідно чорний, явно нефабричної покраски.
А кріплення рами до стакана було таке ж-
От я і подумав запізна - нащо комусь нормальний лідерфокс в чорне перефарбовувати, якщо він не крадений.
Велосипед вже без багажника і без жовтого клаксона - само собою.
Не знаю чи той дядечко злодій, скоріш за все покупець краденого - але так чи інак його б варто було спинити, і передати то діло мінтам, так як моя заява в них лежить, і про закриття кримінальної справи мене ніхто не повідомляв. Най там вже собі розбираються.
Vadila:
не гони коней,а Р.б стояв ніби такий самий,але краще б я помилявся
Навігація
Go to full version