Мандрівки > Звіти

"Фортеці Трембовлянські " 02.05.2010 - ЗВІТ

<< < (7/8) > >>

Dreamland:
Може трохи темп за швидкий, або мало часу відпочивали - але ми не "ісчєм льохкіх путєй" - пра?
Кому сподобалося в лісі - можна буде орґанізувати поїздку - матрасну.
Потягом до Теребовлі - там блукаємо по лісі пів дня. Смажимо ковбаски, мастрасимо.
Назад потягом, або своїм ходом.

bhagavan:
Темп був просто неоптимальним для групи. Той час який затрачав авангард на чекання поки підтягнуться "задні" можна було потратити розумніше ). Але об'єктивно він був "якраз", якшо всі доїхали і нікому нічого не сталося.

Erazel I-st:
Ну як це не сталося. Вон Сергія шляки трафили що ми так помало повзем і він поїхав поїздом

andriy:
В групі треба вміти їздити (це я перш за все про себе) - це досвід і хороші манери.

Але враховуючи, що я не з легких - старався форсувати на рівному місці і з гори, а от під гору.... вже як виходило.

Темп був хороший, але я чую по собі що міг би і трішки швидше.

А маршрут, що проходив лісом був дуже цікавий!

Erazel I-st:

--- Цитата: andriy від 07.05.2010, 22:55:25 ---Темп був хороший, але я чую по собі що міг би і трішки швидше.

--- End quote ---
А тепер подумай що би було якби і Корак так само думав  :laugh:. Тоді б живі позаздрили мертвим. Тому вважаю темп був оптимальним. Адже завжди хтось може швидше, а хтось помаліше. Вважаю що для наших доріг оптимальними є швидкості 20-25 км/год.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version