Мандрівки > Звіти

"Фортеці Трембовлянські " 02.05.2010 - ЗВІТ

<< < (6/8) > >>

andriy:

--- Цитата: Andy від 05.05.2010, 09:33:11 ---Та що ви розплакались? ТАКОЇ поїздки, на мою думку, в нас ще не було. Тут асорті асфальту, лісу, болота і дощу - в одному флаконі :).

Радує те, що ми вже трішки навчились їздити організовано, але ще треба працювати над собою...

За отаку поїздку по трасі хотілось по пальцях бити...

--- End quote ---

Згадуючи вислів про колоду в чиємусь оці... то стосовно руху в колоні таке зауваження сприйму хіба  від Корака, Дріма, чи Бхагавана.   :P

Ratamahatta:

--- Цитата: Andy від 05.05.2010, 09:33:11 ---Та що ви розплакались? ТАКОЇ поїздки, на мою думку, в нас ще не було. Тут асорті асфальту, лісу, болота і дощу - в одному флаконі :).

Радує те, що ми вже трішки навчились їздити організовано, але ще треба працювати над собою...

За отаку поїздку по трасі хотілось по пальцях бити...

--- End quote ---

ой та ладно , дорога класна (ну) майжуе пуста , ну не втримались , швидкість досить гарна була так що бімер мусів по заду їхати , а не обганаяти ,от його і тре по пальцях бити , а в мене коли швидкість впала я і вернувся в колону (ну і коли попередньо хтось пролетів і гаркнув  :)) !!!

bhagavan:
А класне фото між іншим. Я цього разу їхав позаду - то міг хіба сраки фотографувати, а то мені не зовсім личило. Для мене темп поїздки був зашвидким - для оперативного фтотграфування майже не вистачало часу. Але то швидше мої проблеми )).

А так, то все класно - і поїздка дійсно вийшла наймасовішою (стільки людей хіба виїжджало в триденку джурин-русилів, тоді коли ми з львівянами катали) і досить таки керованою. Так шо, забув раніше, то тепер дякую всім за гарну компанію - молодці :).

Nikee:
Доречі, я також хочу подякувати усім за прекрасну поїздку!

andriy:
Приєднуюсь!

Маршрут був вибраний дуже гарно.
А той дощ і глина, це чудове випробування для ровера і його власника.
Було супер!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version